OOO

Selasa, Jun 08, 2010

Bestnya Aizat



Aizat nyanyi dengan Rossa pada 29hb. Mei di Kuala Lumpur.  Akak memang minat dengan Aizat..tak kiralah  kalau dia kurus atau gemuk...vokal memang mantappp..

6 ulasan:

  1. haha..saya pun minat sgt ngn aizat n rossa..sedih tak dpt tgok konsert rossa baru2 ni..huhuhu

    BalasPadam
  2. dua2 saya minat kak.
    aizat tu dari zaman die dalam af5 lagi.

    BalasPadam
  3. best giler lagu ni..suke rossa!!!

    BalasPadam
  4. Merdu nya suara mereka berdua...

    Mas memang minat Aizat.... :)

    BalasPadam
  5. memang best kan..... layan...

    BalasPadam
  6. salam merduwaty..tenguk kat youtube pun dah best..klu dapat tenguk live pun lagi best..

    akak tak leh komenlah kat blog kamu..kenapa yer.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers