OOO

Selasa, Jun 22, 2010

Bestnya dapat pergi Vaseline Amazing Skin Media Brunch(Jumpa Hanis Zulaikha, Dapne King dan Jojo)

Tadi gi ke Jalan Damai..dapat jemputan pasal losyen Vaseline...puas mencari jalan tu...nama ajer duduk kat kl...tapi tak jumpa-jumpa..akhirnya tanya orang teksi...rupernya dekat dengan Balai Polis Tun Razak...ishhhh sabar ajerlah..

 Event ni dibuat kat Villa Manja ..tempat spa...cantik sungguh
 semua yang hadir dapat merasai urutan percuma selama 10 minit...sedapnya di urut..
Ingatkan lambat sampai rupernya tidak..acara belum bermula lagi..vaseline..sape yang tak tahu tentang losyen ni..
 product yang telah ada dari tahun 1870 lagi..over 130 yearslah...tenguk berapa punya lama..mutu yang di percayai kan..

Dah tua-tua ni kena pakai losyen kalau idak kulit kering...kenalah haragai kulit kita..bukan sajer kena jaga muka tapi seluruh badan yer.  Jadi kenalah jaga kulit kita supaya sentiasa lembab.

 Recognising the need for daily hydration and replenishment, Vaseline the expert skin care brand for over a century unveiled its amazing skin care range with the best products designed to meet specific skin care needs.

Empat losyen vaseline yang baru ialah total moisture, intensive rescue, aloe cool and fresh dan healthy white.  Melindungi kulit selama 24 jam untuk kulit yang lembap dan sehat.  Di jual di farmasi dan supermarket dari harga RM3.90 to RM18.10 dengan pack sizes 120ml, 250ml dan 400ml.
 masuk-masuk ajer nampak  pasangan kekasih ni..takkan  blogger tak kenal t? baju biru ajer akak tak kenal..haruslah akak perkenalkan diri...nanti barulah banyak bufferd earnings masuk ke blog ..ahaksss....
kenalah kipas sikit si timothytiah dan My hello  kitty dia si Audrey  bersama  Ray Gionoo, Senior Brand Manager of Vaseline
 ishhh best betul  jumpa wartawan...pastu jumpa blogger Faizah,
Zaiton  dari Mingguan Wanita dan Intan Jastina dari Majallah Pa & Ma
apasallah mereka tak tanya akak  pasal blogging ek..
mesti akak boleh jawab..ada jugak wartawan dari akhbar sinar harian nama dia Gee..bila akak cerita berblogging boleh dapat duit..dia tak percaya...
  Nani Rostam ibu Hanis Zalikha..pandai buat kek coklat...cunnnlah..

 like mother like dotter..muda belia lagi Hanis ni lagi..
tengah ambil diploma..diploma apa..luper nak tanya..
 Emcee si Jojo yang cantik jelita
sessi cakap-cakap pasal pengalaman pakai vaseline.....tips dan 
rahsia kecantikan mereka...blogger Kimberly Cun -Narcissism is Necessary.  Ibu Kimberly telah menggunakan vaseline dari muda dan kemudian Kimberley pula menggunakannya..kiranya dari generasi ke generasi..
Dapne Iking, model, television personality, actress dan pengacara The Breakfast Show on ntv 7  pula bercerita tentang tips dan kecantikan beliau dan beliau memang menginginkan kulit yang cantik dan lembab kerana beliau selalu ke lokasi  dan setiap hari beliau memastikan beliau menggunakan losyen setiap hari.

Sebab itu penting bagi wanita untuk memahami keperluan kulit mereka agar sentiasa lembap kerana masa tak akan berulang kembali.  Di awal usia 20..an kulit beliau kelihatan sangat cantik walaupun apa yang beliau lakukan, tetapi harus di akui, saya telah mengabaikan keperluan kulit saya dan ini mula menunjukkan saya mesti menjaga seluruh badan saya..kata beliau.



Zalina Markisan Mecja..seorang wanita yang berkerjaya dan mempunyai 3 orang anak pula bercerita beliau memang menyimpan sebotol losyen di pejabat kerna kulit beliau kering terkena air cond.

Wanita cuma cenderung menghargai kulit mereka selepas proses penuaan yang biasanya bermula di leher dan tangan. Kulit orang dewasa sudah pasti mempunyai keperluan yang berbeza dan tidak terlambat untuk menggunakannya secara harian untuk mengoptimum kulit anda.

 Ada juga blogger lain...tapi eksyen lah..tak  nak kawan sudah..nama kau Dollah..ada aku kisah..dia pakai keta mercedes..akak pakai keta murah..mana layak dia nak berkawan dengan akak...(chewah dah tua ni cepat no sensitif)
tapi best betullah blogger yang ni  Faizahsuker tenguk kulit muker dia..licin ...sharelah rahsia kecantikan kamu tu..dengan akak

27 ulasan:

  1. wah..cayalah kak ina..blogger mana yang sumbunk tu kak ina?

    Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

    BalasPadam
  2. wah..bestnyer dpt jmp ramai awek cun termasuk kak ina!..

    BalasPadam
  3. salam.
    syoknya akak!!
    saya ada nampak kat twitter nuff pasal event ni,tapi saya ni kat kelantan.
    jauh sangat.

    BalasPadam
  4. seronoknya
    kat mane2 pon ade penyakit eksyen kan kak,sabo jer la

    BalasPadam
  5. mandi losyen la lepas ni kak inaaaa
    bestnya dapat jumpa HZ & mama dia =)

    BalasPadam
  6. Salam k.Ina..
    memang cantik k.nani tu..
    E-na suka baca kisah hidup di blog dia...motivated!

    BalasPadam
  7. bestnyer kak ina g tpt tu....nak2 dpt bergambo lak ngan hanis yang comey tu..

    BalasPadam
  8. Wahhh..kak ina..bestnya..Vaseline lak tu..Sue punya favorite losyen tu..

    BalasPadam
  9. waaaa..bestnye kak.. ruginye x g.. ahaha.. cmne nk tau event2 cmne eh kak?

    BalasPadam
  10. uiii,..rezeki tu kak dpt invitation mcm tu..bestnya

    BalasPadam
  11. waaaaaaaaa..nak ikut jugak!!! hentak2 kaki nih..ha...ha...ha..erm, camne leh dpt jemputan cenggini yek kak ina??

    BalasPadam
  12. salam sue...tak leh masuk ke blog kamulah..kenapa ek? bagilah link.

    BalasPadam
  13. comelnya pasangan timothytiah dan Audrey...

    BalasPadam
  14. WAHHH
    mudanya mak hanis zalikha
    bestnyer sis dapat jumpa dia
    =]

    BalasPadam
  15. amboi, meriahnyer. best tgk. minuman tu mmg berkhasiat laa

    BalasPadam
  16. mudanya mak hanis zalikha tue.. macam anak dara

    BalasPadam
  17. kak ina bestnyer dapat losyen free bole la bagi sikit hehehe

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. Hi kakkk!

    Hopefully bukan saya blogger yang sombong tu. Hehe. Tapi saya rasa bukan saya kot sebab saya bukan femes pun so no reason nak sombong. Hihi. Saya pendiam & pemalu sebenarnya :p (Nak tanya pasal goodie basket tu pun malu).

    Nice meeting u akak. Hope to see u again! :D

    BalasPadam
  20. wah best la akak pegi sana leh makan2....tak ajak pun huhuhu

    BalasPadam
  21. I agree with the post above and I will grab more information from google [url=http://www.google.pi]google[/url]

    BalasPadam
  22. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website vimax I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: PoormanBH2011
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website penis enlargement pills appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    HahayBH2011

    BalasPadam
  23. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website penis enlargement I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: PoormanBH2011
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website penis enlargement appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    HahayBH2011

    BalasPadam
  24. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website Vimax I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: PoormanBH2011
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website penis enlargement pills appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    HahayBH2011

    BalasPadam
  25. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website penis enlargement I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: PoormanBH2011
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website penis enlargement appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    HahayBH2011

    BalasPadam
  26. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website vimax|bigger penis|penis enlargement pills|penis enlargement pills|penis enlargement|download youtube videos|penis enlargement pills|Vimax|penis enlargement I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website vimax|bigger penis|penis enlargement pills|penis enlargement pills|penis enlargement|weight loss program|penis enlargement pills|Vimax|penis enlargement appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    BH2011titit

    BalasPadam
  27. RE: It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website vimax|bigger penis|penis enlargement pills|penis enlargement pills|penis enlargement|download youtube videos|penis enlargement pills|Vimax|penis enlargement I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    So what is the problem my friends, I'm collecting backlinks to make my website vimax|bigger penis|penis enlargement pills|penis enlargement pills|penis enlargement|weight loss program|penis enlargement pills|Vimax|penis enlargement appear in the search engines!! whether are the comments look like a crap!
    BH2011titit

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers