OOO

Rabu, Jun 30, 2010

Bila tangan kiri ashik gatal ajer

Orang tua-tua kata..kalau tangan kiri ashik gatai ajer..maknanya duit nak keluar..

Betullah tu....memang kena keluar duit sebab nak beli power supply yang di sambar petir.  Tak sangka ada petir..sebab petang semalam cuaca cuma mendung ajer..akak pulak tengah layan ceta korea....ingatkan bila habis satu part ...nak stop..pasal nak ambil Imran kat sekolah.
Tiba-tiba..pang...dan bau hangit..kelam kabut tutup semua...tapi dah terlambat..dah memang nak kena...selalunya kalau petir yang pertama, insyallah tak apa-apa....redha ajerlah
Nasib baik cuma power supply yang tak sampai RM100.00...bila dah beli baru..wayar nak masuk pula tak sama saiz...bila nak tukar tak ada stok...kena tunggu lagi..ishhhh tension akak dibuatnya..nasib baik memang rancang nak gi ke Perpustakaan Negara..bolehlah lepak sambil jawab komen kat situ..foc...best kan..tapi tak leh buat N3...lepas ada janji dengan member dan pastu ada hal lain lagi sampailah masa ambil Imran kat sekolah..balik lepak tenguk orang minyak....goreng nasi ajer pasal dah penat...lepas maghrib Firdaus gi tukar power supply..alhamdulliah dah okey dah...dugaan kannnnn
 .tapi kan....kalau kena mother board lagi haru...beratus-ratus..habislah duit nuffnang bulan ni...kena beringat lepas ni...sebab ni dah 2 kali dah..

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    lama tak ziarah

    Alhamdulillah
    cuma kerosakan kecil

    kak emai saya
    rusa6446@yahoo.com

    Wassalam

    BalasPadam
  2. Salam kak,
    xper dugaan kan kak
    saya tadi blk dekat nak sampai umah tyr pancit,nsb baik btl2 dpn bengkel..Alhamdulillah urusan dipermudahkan

    semlm area sentul mmg petir kuat,hjn

    BalasPadam
  3. salam..

    a'ah, bahaya buka alat elektik masa kilat

    nasib baik power supply je kan..;)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers