OOO

Jumaat, Jun 11, 2010

Giant Tak Tipu Akak

Ingat tak betapa bertungkus lumus akak mengumpul setem yang kita dapat kat giant yang mana kalau berbelanja RM20.00 akan dapat satu setem dulu.

Akak dah pernah dah dapat kuali tak melekat yang besar....bila sampai masa nak tukar untuk dapatkan kuali kecik dah tak ada stok. 

Mereka suruh tulis nama dan tinggalkan no hp kat buku yang di sediakan. Kalau ada stok mereka akak call. Puaslah tunggu hari demi hari..bulan demi bulan...(nasib baik tak tahun demi tahun kan)..akhirnya orang giant bagi tau suruh ambil 2 minggu lepas.

Akhirnya tertunailah hasrat di hati akak nak dapat kuali ni..best kan..tak rugi kumpul setem tu.

19 ulasan:

  1. rajinnye kumpul setem tu! miu kumpul setem guardian tu pun dah semput. hihi~

    BalasPadam
  2. memang sodap benda alah ni kak ina

    BalasPadam
  3. wahh best jugak kumpul2 stem ni bleh redeem dpt kuali sgala bagai... hehe

    BalasPadam
  4. saya ade 3 setem jer kak,hihi

    BalasPadam
  5. waaa...boleh jadi org kuat giant ni kak>~>hehe

    BalasPadam
  6. Ina...anie simpan...tapi ntah ke mana pergi pun tak tau...

    BalasPadam
  7. saya dapat 2 je..macam mana nak redeem..hehe

    BalasPadam
  8. saya pon dapat sebiji kuali yg besar tu.. hehehe mmg bestlaa kuali tu...

    BalasPadam
  9. best la akak dapat kuali..hehehe..usaha x sia2 dok mengumpul tu..anyways semoga hepi2 ye kak:)

    BalasPadam
  10. wah, dapat peralatan baru, mesti masak lagik sedap

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Ina

    kan ke peraduan tu dah 3/4 bulan yg lepas, masih giant ingat le ye
    taniah

    Wassalam

    BalasPadam
  12. ina..betul..gianta tak tipu..saya pun dah dapat...

    BalasPadam
  13. sy neh maleh nk ngumpul coz dok tukar2 shopping... bln neh Tesco, bln dpn kt Giant, then kt Speedmart.... bagi2 sama rata kots jeles kan? ehehehhe... kirenyer berbaloilaa k ina tunggu... dh nerai ker koali tuh? btui eh x melekat?

    BalasPadam
  14. saya pun dah tukar yg mcm periuk tu kak. best giler masak megi pun mcm sedap je heheh..

    BalasPadam
  15. rajin betullah kak Ina ni...

    BalasPadam
  16. makin ligat la auntie mamasak lepas nih..hehe

    tahniah2..

    BalasPadam
  17. Saya tak dapat lagi ...diorang suruh tunggu gak....berapa lama mau tunggu lagi nih

    BalasPadam
  18. bukan senang nk kumpul stem zaman skrg dah..kalo ada stem lama2 huh terbaikkkkk kak

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers