OOO

Selasa, Jun 15, 2010

Jumpa Ai Yang Cun Melecun (Pemenang Contest Akak)

Tadi akak call pemenang contest akak si aizahkaman,  nak ajak lepak kat kedai makan berhampiran pejabat dia.  Sebab nak bagi hadiah yang telah di janjikan.
Memang selalu masuk ke blog si  aizahkaman  ni.  Suker baca N3 dia.  Bila jumpa..mak datuk..cunnnya.....lebih cun dari dalam gambar.  Amboi..lawa body walaupun dah ada 4 orang anak pempuan.  Kalah redmummy tau..

Jelous sihhhh....Patutlah si Kaman tu loving habis kat dia...nasib baiklah mulut dia ramah dan sama species dengan akak..
Kami cuma minum ajer kat kedai makan tu...lepas sejam pot pet ..pot pet...kami bergambar sakan kat kedai...agaknya orang dalam kedai tu hairan ...apa kenalah minah 2 orang ni berposing kat dalam kedai

Tahniah yer Aizah..semuga kamu suker ek dengan hadiah akak...harap lepas ni kita dapat jumpa lagi.

12 ulasan:

  1. tahniah kak ai....kedua-duanya nampak ceria berjumpa....bile agaknye dpt jumpa kak ai dgn kak ina ni....hehe

    BalasPadam
  2. seronok dpt jumpe2 mcm ni,memang cun la dia :)

    BalasPadam
  3. a'a la kak ina.. cantik, tak nampak pun macam anak 4.. manisnya senyuman dier.. muka pun bersih aje...

    kak ina pun kemain lagi happy yeh!.. seronok leh jumpa cengitu kan!.. ;)

    BalasPadam
  4. AKHIR NYA .. otai ketemu Otai ..

    heheheh ...

    kak ina, dia mmg meriah kak.. betui kan kan ..
    mmg vouge gitu .. even anak ramai .. dia kan tokey andam2, harus le lawo kak (now makin lawo)..

    kak ina x wat make over ke dgn dia?

    BalasPadam
  5. wah, bestnya jumpa2..ryna jer belum ada kesempatan nak jumpa2 kat luar..

    harap2 satu hari nanti, akan ada kelapangan mahu join2..huhu..

    BalasPadam
  6. HAMBOIIIIIIIIIIIII...

    bukan main pantas tol akak menghapdet! miahahahaha...
    kak ina,jgn le puji melambung. rabak dah spender ai ni kak oiii. mau meninggal ai ni kang..(walhal sronok bukan kepalang kene puji) kahhhhhhhh

    Mekaseh jugak kat akak tau. Bukan takat susu + prepaid je yg dapat, MEMACAM!! rezeki anak (^_^)
    siap bekalkan nasik ngan laok yg meletop tu lagik. isk..sayanggggggggg akak!

    MEKASEH BEBANYAK TAU KAK..(^_^)

    - sok pg baru ai masokkan entry ni.hehehehe..nak riak kt 1 donia ai dapat makan gulai lemak cili api kak ina..hohoho..lalalalalala

    BalasPadam
  7. Tahniah utk Ai...mmg cun orgnya!!

    BalasPadam
  8. salam kak;
    wah akak masa saya sms akak tadi akak tengah berborak sakan dgn ai ke? patut la cam bz je...hehehe...ofis ai dah dekat dgn rumah saya....akak jumpa n makan dgn ai kat mana ye? kat restoran ikan patin tu ke?atau kat restoran haslam...kak apa kata kita makan sekali dgn mat joe dan ctnurmalissa leh kita kenal... best n meriah je nanti...maaf la saya lama tak bukak blog sebab tu taktau sape yang menang...tahniah la buat ai ye kak...saya pun suka baca blog dia tapi silent reader je....

    BalasPadam
  9. tahniah Ai, boleh berkenalan? :)

    BalasPadam
  10. wah kak ai. beliau mmg cun melecun...auwmmmm..hehe

    BalasPadam
  11. heheheheheheh nak jugak....nasi..& lauk tu namapk sedappppppp....tak aciiii...

    BalasPadam
  12. ha ah, mmg cun... org ank ramai mmg cun2 kots... bilerlaa sayer nk dpt ank ramai...huuhuhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers