OOO

Selasa, Jun 08, 2010

Kutip Hadiah Kat Nuffnang

 Tak sempat nak ambil tandatangan dan nak tunggu habis majlis pelancaran buku Wardina.
 Sempat sambar kebab kat majlis ni..
Sebab lepas tu nak terkejar  ambil Imran dan nak gi ke pejabat Nuffnang..nak collect hadiah yang akak menang...kena tekan loceng dulu sebelum boleh masuk.
Beg ni dapat sebab masuk audition Project Alpha 3.  Tak dapat masuk pun tak per..sajer suker-suker..klu nak tgk..tgk kat bawah...mesti gelak kan..entah apa-apa..syarat ajer tu.nak dapat RM20.00 dan dapat hadiah beg
 ambil hadiah sebab menang minggu pertama Rummz Project Alpha Season 2.
Last sekali Sijil Gatsby..nama tulis sendiri aaa..
Lapar punya pasal makan kebab yang tak sempat di makan masa kat Perpustakaan Negara...terkejar-kejar nak gi sana..gi sini...jalan jem lagi..

Sampai ke sekolah Imran pukul 1.00 tengahari..padahal..dia balik pukul 12.00 ...tak perlah sekali sekal lambat kan..

13 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    taniah, hadiah sokmo
    he he

    Imran tak merajuk ke lambat ambil dia

    Wassalam

    BalasPadam
  2. tah pape dpt bantal dgn deodorant jer. eyriqazz pon mcm frust dpt 2 bende tu jer.
    kak ina, lenkali dtg nuffnang bgtau matjoe. org dekat jer, 7 minit dh bleh sampai sana

    BalasPadam
  3. whoaaa... bestnya :) tahniah kak.. bertuah betul ni...

    Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

    BalasPadam
  4. salam k.ina..byk akak dpt hadiah ..

    BalasPadam
  5. perghh kak ina
    manjang jer amk n dapat adiah
    rezeki kak,rezeki.
    rasa2 ade tak dapat BB lagik?
    teringat n3 akak pasl ank akak yg tak percaya akak menang BB dulu.

    BalasPadam
  6. senyumlah sikit kakak!hahaaha

    BalasPadam
  7. syok lihat penat lelah terbalas dgn hadiah...

    ;))

    BalasPadam
  8. mas macam berminat jer beg P1 tue... :)

    BalasPadam
  9. hadiah lagi.. jeles tgk..tapi awat masam sgt muka masa makan kebab tue..hehe

    BalasPadam
  10. Salam kak ina. Ligat betullah akak ni. Kadang tak terkejar semua update yang akak buat sebab jadual akak happening sangat hehe. Anyway, tahniah kak dapat hadiah tu. Kesian lak kat si Imran kena tunggu sejam.

    BalasPadam
  11. waa...akak dah collect sijil malaysia book of record tu ye...waa...bila nih nak gi takde masa la bz je...akak gi naik kete ye? kalau naik lrt or naik bas leh berhenti kat mana ye?...ermm macam tak sempat je nak gi sana...plus takde orang nak hantar lorr....bila tarikh akhir collect sijil tu ye?

    BalasPadam
  12. wah dapat hadiah lagi....tp yg paling jeles dapat jumpa wardina....huhuhu

    BalasPadam
  13. samat pagi kak..wah bestnyer dapat hadiah..ermm saya tahun depan kot..hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers