OOO

Ahad, Jun 06, 2010

Munch, Review and Win with Rice Crisps by Mister Potato

 Wakil Nuffnang tengah sibuk mengagih-agihkan Rice Crisps Mister Potato di Cathay Cineplex Damansara
Wah Mister Potato yang selalu menjadi pilihan keluarga akak dah keluarkan produk terbarunya iaitu Mister Potato Rice Crisps.  
Rice Crisps ni di perbuat daripada bahan asas iaitu beras yang menjadi makanan harian/ruji utama rakyat Malaysia.
 Selain  dari beras Mister Potato Rice Crisps ni juga telah di tambah dengan adunan pelbagai perisa dan di keluarkan dalam empat perisa iaitu
1.  Original
2.  Flame Grilled BBQ 
3.  Hot & Spicy 
4.  Sour Cream & Onion 
 
Masa memenuhi  undangan  dari Nuffnang untuk menonton SPECIAL SCREENING of The Prince of Persia: The Sands of Time pada 27hb. May 2010 di Cathay Cineplex Damansara .....memang best betul...sebab...
Semua yang hadir pada malam tersebut diberi peluang untuk merasai  kerangupan Mister  Potato Rice Crisps.  
 Seronoknya bila  dapat Mister Potato Rice Crisps free ni kan..
Akak bergaya dengan Mister Potato Rice Crisps. 
Tak sabarnya  nak rasa..sedap ker idak yer?
Akak bersama Jard dan  semestinya 
kami bergaya bersama Rice Crisps
 Princess Tamina, Prince Dastan dan tali barut akak pun suker dapat Mister Potato Rice Crisps ini.happykan air muka kami semua
Sambil menonton  King of Persia  sambil mengunyah  
Rice Crisps kriukkk...kruikkk ..memang enak di kunyah.
kat dalam panggung juga.....kami diberi juga sebotol air mineral
untung memang beruntung pada malam tu..
Imran tengah khusyuk menonton..
sambil bergaya dengan Mister Potato ni..

JOM LAYANNNNNN....PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME MOVIE TRAILER

 

Bestkan tenguk video ni.......sistem bunyi dan 
gambar memang  mengkagumkan.
Jomlah reramai gi tenguk cerita Prince of Persia ni yer..
 terima kasih Mister Potato dan Nuffnang..


Kenapa Mister Potato Rice Crisps patut di di cuba?
Sebab ianya di perbuat daripada bahan-bahan yang  berkualiti dan bermutu tinggi.  Nasi merupakan makanan ruji orang Malaysia dan apabila di campur bersama ubi kentang..maka ianya boleh mengenyangkan jika di makan semasa lapar.

Kurang 20% lemak , tidak di tambah perisa MSG, tiada kolestrol dan lemak trans dan yang paling penting  Rice Crisps tidak mengandungi pewarna tiruan. Jadi sesuai untuk di kunyah selalu bersama keluarga.
gila kentang...
Itu sebabnya Imran suka makan rice crisps ni...dia kata..
Mak..mak kenyanglah makan Rice Crips ni....bolehlah tak yah makan nasi lagi..
Pergi sekolah pun dia nak mengunyah Rice Crisp...
Balik sekolah pun makan Rice Crisps..
Tidur pun bawak jugak Rice Crisps ni..
Bila dah habis stok....Imran ajak pergi beli lagi.. dengan rakusnya ia terus mengambilnya dengan tidak  pandang kiri dan kanan lagi
Beraksi lagi..senyuman manis dari ku Mrs Potato
ada gaya tak?
Rice Crisps juga sesuai di cicah dengan sambal tumis...
Ni stail orang melayu makan..
Sesuai juga dicicah dengan soup mushroom ..ikut stail omputih
ataupun cara Western Stail..di makan bersama ayam panggang
Imran suker makan camni..di cicah dengan cili sos
Russhdi pun sukerkannya....sambil memandu 
pun boleh mengunyah Rice Crisps
 Akak pun sama
Kat Kuala Lumpur memang jalan sentiasa sesak...jadi pastikan Mister Potato Rice Crisps ada di dalam kereta setiap  masa. Kalau rasa lapar bolehlah mengunyahnya selalu.  Garenti hilang rasa lapar.
Ira pun suka dengan Rice Crisps..nanti bolehlah beli nak 
bawa bekal ke asrama..bila rasa lapar..bolehlah
mengunyahnya bersama rakan-rakan
Ingat yer...Jika habis beli lagi tau..berbaloi dari segi harga
dan isi kandungan yang lebih banyak daripada  yang biasa
Pecinta setia Mister Potato Rice Crisps..
tangan tak lepas menikmati kerangupannya
Layak tak akak jadi duta Rice Crisps?
Jangan takut makan Rice Crisps ni selalu yer...sebab Mister Potato Rice Crisps
No Added MSG...20% Less Fat*..Cholesterol & Trans Fat Free...No Artificial Colouring.
I Love Mister Potato Rice Crisps

6 ulasan:

  1. cayalah kak ina semoge berjaye

    BalasPadam
  2. gud luck untie!!!

    saya pun ada mencuba nasib gak!!!

    hehehehehe

    BalasPadam
  3. cayalah!!jelas kak ina ni seorang yang sangat vogue,sporting dan paling penting kreatif sangat2!!hak3..tak terfikir makan crips tu dengan mushroom soup atau chicken chop segala tu..haha.thumbs up lah!!

    BalasPadam
  4. wow..terpegun sy baca entry nih..kreatif ma..kena tarik diri la gini...

    BalasPadam
  5. good luck akak...
    susah la saya nak menang... :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers