OOO

Sabtu, Jun 19, 2010

My Mind is the Scene of the Crime

OOO...kalau dah rahsia mana boleh orang lain tau...akak memang ada simpan rahsia daripada suami akak..bukan rahsia akak simpan boyfriend lain  ataupun akak pekenakan dia dengan ilmu hitam.

Rahsia tu untuk kebaikan kami bersama, akan di beritahu setelah  kami dah berusia dan dia dah berhenti kerja.  Semuga rahsia itu akan tersimpan sampailah waktunya akan terbongkar.  Lama lagilah...tak per..lagi lama lagi best...

Pasal nak tenguk cerita ni..terpaksalah pulak buat rekaan..betul ataupun tidak..cuma akak ajer yang tahu.

poster
Buat N3 pasal nak tenguk cerita ni..entah dapat entah tidak?  Sekarang ni dah terlampau ramai yang nak dapat tiket free ni...kalau ada adalah..tak ada..apa nak buat...taik kambing bulat-bulat.

Sypnosis

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is a skilled thief, the absolute best in the dangerous art of extraction: stealing valuable secrets from deep within the subconscious during the dream state when the mind is at its most vulnerable. Cobb’s rare ability has made him a coveted player in this treacherous new world of corporate espionage, but it has also made him an international fugitive and cost him everything he has ever loved. Now Cobb is being offered a chance at redemption. One last job could give him his life back but only if he can accomplish the impossible—inception. Instead of the perfect heist, Cobb and his team of specialists have to pull off the reverse; their task is not to steal an idea but to plant one. If they succeed, it could be the perfect crime.
But no amount of careful planning or expertise can prepare the team for the dangerous enemy that seems to predict their every move. An enemy that only Cobb could have seen coming.
This summer, your mind is the scene of the crime.


 Handsome tak pelakon ni..???

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    suami isteri pun kena ada rahsia juga ekkk

    saya teka
    kak banyak simpan duit kut
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  2. rahsia yang akak sebenarnya power rangers? ok ngarut.

    poster inception tu terbaik!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers