OOO

Rabu, Jun 02, 2010

Peserta Pertama Contest Blog Akak

Dah nak masuk seminggu dah contest akak..tapi baru seorang ajer yang hantar N3...tak dapat sambutan ek..tak perlah..apa nak buat..sabar ajerlah..

N3 pertama dari Aizahkaman ..terima kasih yer sudi buat N3.

::KAK INA OH KAK INA::


KAK INA KL tengah nk kasi hadiah kat org. Tp yg terpilih jelah. Makanya aku menggigihkan jugak diri aku utk merampas hadiah tu dari dia! muahahahahaha..

Mana tak? hadiah yg dia nk kasi tu susu Friso. Susu mahal tu...anak2 aku minum susu Dutch Lady murah je. Beli peket kilo tu je. Yg refill punye lak tu. Mana la tau kot2 kak ina pilih aku nnt, dapat le merasa anak aku minum susu mahal ni..huhuhu (nk meraih simpati :P)


hadiah yg dia nk kasi kat aku..eh, kat org (^_^)


Meh aku kenalkan kowang ngan Kak Ina ni (walhal mmg ramai yg kenal dah ngan kau kak. syarat je ni. muahahahahaha)


1. Kak Ina ni ibu beranak 5.


2. Duk kt KL ni. Dekat je ngan area opis aku. Tp tak pernah pon nk pelawa aku dtg makan kt umah dia time lunch. huh! :P


3. Kak Ina sangat2 pandai masak mengalahkan chef! Kowang sebut je masak apa. sume dia boleh buat. Laok, nasik, kuih, kek, bisekut...eh, memacam lagi la..

ni bukan ayam sebarang kangkang, kalau makan ni..kompom sedap!!



4. Kak Ina murah rezeki. Selalu je dapat barang yg jatuh dari langit. hihihi...

hadiah terbaru yg dia dapat....


5. Kak Ina komited ngan Nuffnang, tu sbb ngan nuffnang pon dia murah rezeki gak. kan kak kannnnnnnn?

tengok tu. berderet-deret!




6. Kak Ina rajin join peraduan yg Nuffnang anjurkan...kagom tol aku. Aku ni yg malas nk buat benda2 ni..huhuhu..bila la mood rajin nk dtg ni. Kene menuntut ngan Kak ina ni. Boleh kak? :P





7. Kak Ina SPORTING!!


Kakkkkkkkkkkk...akak pilih ai tau kak. Senang nnt hadiah tu akak hantar je kt opis ai.
Dekat. Kalau org lain tu akak kene pos. K
ene hantar jejauh. Bazir minyak kete akak je.
Masa akak hantar susu tu nnt, leh le kita lelaga pipi, lelaga pek :P

Jadi, PILIHLAH SAYA!!!

lalalalalalalala



Kelakarkan  N3 si Aizah ni...yang lain biler lagi?

6 ulasan:

  1. saya tak reti le nak tulis-tulis... tapi suka baca entries kat blog kak ina

    Dah Dapat Cek LHDN

    BalasPadam
  2. ala kak kita dah kawan dekat dua tahun...apa salahnya bagi saya adiah tu tanpa entri...hak3

    BalasPadam
  3. alahaiii k.ina.. kelakoo laa k.aizah nih.. hihihi.. mmg layak jd winner nih.. yang xtahan tu dia siap berterus terang akak xpernah jemput dia lunch.. hahahaha.. pasnih akak mesti kasi surprise sket.. masak ala2 arab ker, wajib soh k.aizah dtg lunch kat umah akak.. hehehe..

    ** mcm nk jer join, tp anak zaza xminum susu neh.. huhuhuhu...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. hahaha lucu lah entry aizah .. if bleh vote sure saya vote..

    sami xminum susu formula la kak ina tu yg xmasuk contest tu.. next time sure saya masuk..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers