OOO

Sabtu, Jun 19, 2010

Review dari Catlina (Food blog review for lucky draw)

 Catlina ada buat blog review for lucky draw kat http://makanmakanbycatlina.blogspot.com/ 
kira macam dia gi ke blog kita dan bagi ulasan pasal makanan..kan blog akak ni banyak resepi..jadi akak berani nak masuk lucky draw ni.

Dia hadkan sampai 25 orang sahaja peserta.  Dah tamat dah sebab dah pun mencecah 25 orang..dan beliau sedang sibuk buat tentang blog yang mengambil bahagian.  Kali ni tiba giliran akak kena review..ni serba sedikit yang dia bagi tau tentang blog akak.

 Food Blog Review No. 12: Tertunailah Hasrat Di Hati

Salah seorang blogger yg menjadi inspirasi samada dari segi blogging atau cooking!Inilah kak Ina KL di blog nya, www.kakinakl.com. Seorang yang peramah dan sgt2 berpengalaman dlm dunia blogging ni..boleh dikatakan juga agak famous di komuniti Nuffnang? :) heheeh cayalah Kak Ina!

Kalau nak tahu apa lagi yang dia review...jomlah kita semua  gi baca kat http://makanmakanbycatlina.blogspot.com/2010/06/fod-blg-review-no-12-tertunailah-hasrat.html

Terima kasih Catlina...kalau ada rezeki dapatlah kan..kalau tak ada rezeki pun tak aper..akak happy jugak bila kamu review blog akak.

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    moga kak ina berjaya

    Wassalam

    BalasPadam
  2. salam k.ina
    gud luck,menu kat blog akak sume best ;)

    BalasPadam
  3. gud luck kak ina....semoga tuah memihak kepada akak....

    BalasPadam
  4. Cayalah kak ina..Hope berjaya..Aminnn

    BalasPadam
  5. Nombre de www.kakinakl.com a GoogleReader!

    [url=http://www.bad4feel.com/]Dolly[/url]

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers