OOO

Jumaat, Jun 04, 2010

Reviews : Prince of Persia-The Sand of Time

Dapat tiket wayang cerita Prince of Persia dari Nuffnang..bertolak dari rumah lepas maghrib.  Sampai ajer kat pawagam..dah ramai dah orang beratur.
Akak bawak my manager..bila time nak ambil gambar suruh dia ajer yang beratur. Nampak Bean dan isteri..dan juga lelaki yang bersayap darkbatman.
 Ternampak pulak awek cun ni bersama member dia. si afrayuri
 haruslah bergambar dengan staff nuffnang Robb dan Xian Xian
Selepas sign menyign di depan Robb (orang Nuffnang).akak dapat 2 kotak Mister Potato....boleh kunyah dalam panggung..masa kat dalam semua dapat sebotol air mineral
Pastu nampak Jard .....ajak ambil gambar .
lagi aksi kami..bersama my manager
 First time jumpa anakperak, waduh  dalam blog lain..kat luar lagi handsome
kenapa ambil kat patung Toy Story 3?pasal apa ambil gambar kat sini...sebab kalau boleh nak dapat tiket free cerita ni  lagi dari Nuffnang
tak habis lagi bergambar.masing-masing bergaya dengan Mister Potato Rice Crisps...jumpa dengan Poojie..tapi tak ada pulak dalam gambar.
 Best sebab dapat jumpa member....last kopek sebelum masuk kedalam.
isteri  eyriqazz eyriqazz, suami TashaTasha, me,  jmr (ada jugak bawak awek), aweks Jari Merah(nanti bagi link yer..luperlah nama dan Jari Merah
Lepas tu sembang lagi dengan Eriqazz dan Bean..bukan senang nak jumpa mereka berdua ni.  Masa ni kami semua nampak pelakon Lisdawati dan Fauzi ...mereka sedang di inteview pasal kisah buih-buih cinta setiap selasa di Tv 3...untuk losyen dan mandian Johnson tu.kat dalam bilik lounge..tapi tak leh masuklah pulak. Rugi tak  boleh ambil gambar.

Pukul 9.30 malam kami masing-masing berpisah masuk ke panggung.

Sinopsis dan gambar...malas nak cari..akak ambil dari blog anakperak. Thank You

Prince of Persia : The Sands of Time mengisahkan seorang anak yatim bernama Dastan (Jake Gyllenhaal) yang berpeleseran di pekan Nasaf kemudian dijadikan sebagai anak angkat kepada King Sharaman of Persia. Abang dia Garsiv dan Tus bercadang menyerang Holy City of Alamut kerana menyangka membekal senjata kepada Persia. Garsiv dan Tus menyerang dari pahagian hadapan kota Alamut tetapi Dastan ada strategi sendiri dengan menyerang dari pintu timur. Ha, cara menyerang Dastan dan geng memang best. Korang wajib usha, stop makan.

Prince Dastan
Selepas dapat memasuki kota, Dastan berlawan dengan sesorang aku sendiri lupa nama dia. Selepas menyerang Dastan memiliki dangger (badik). Dangger itu oleh mengembalikkan Sand of Time, iaitu membelakangi masa. Nizam bersubahat dengan Hassansin untuk mencuri dangger tersebut untuk menyembalikan masa ke belakang supaya dia boleh menjadi raja Persia. Dalam menghentikan niat jahat Nizam tersebut Dastan telah jatuh cinta kepada Tamina (Gemma Arterton) puteri raja Alamut yang cantik. Bagi aku la.hehe..Memang sejuk mata memandang memandang wajah ayu Princess Tamina.

Princess Tamina
 Memang menghiburkan cerita Prince of Persia ni.  Banyak teknik CGI..gambar cantik betul..lagi satu bila keluaran Walt Disney..jarang ada yang tak senonoh.  Memang kalau bawak anak sekolah boleh sangatlah.

Kalau nak ikut gred...akak bagi Gred A lah..seronok tau..rugi tak tenguk..Jomlah kita tenguk dengan anak-anak masa cuti sekolah nanti.

16 ulasan:

  1. Ramai orang cakap filem nie best. Tapi still tak berkesempatan nak tengok...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    wahhh bestnyerrrr
    dapat jumpa kekawan lagi
    taniah

    Wassalam

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat pi tengok citer tu kan... hmmm so far busy sikit. nanti nak juga bawak anak2 kat cinema tapi bukan citer ni le...

    Apasal Kena Baca Newspaper?

    BalasPadam
  4. salam kak ina.... kena tengok nih....

    BalasPadam
  5. salam k.ina..beshnya k.ina dpt tiket free..

    BalasPadam
  6. eh...akak ada ke masa tgk cite ni? tak pasan laa. gaknye saya jln menonong tak tgk2 org kot hehe.

    BalasPadam
  7. ok kakak *nada jeles..ha ha ha

    BalasPadam
  8. hehehe.. ade jugak gmbr ku di sini.. nk amik nnt.. letak dlm blog..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. awek cun? hahahah.. cun la sgt kan.. kak ina 'mama happy go lucky'. muah!

    BalasPadam
  11. hhaha..bersayap yer kak? akak dpt x karate kid nt?

    BalasPadam
  12. hope daku dpt le tiket pree dr nuff tuk cite toy story 3... leh jmp kak ina.. heheh

    YUp , cite POP ni sgt2 besh

    BalasPadam
  13. hehe,ha'ah jard bagi saya mkn rice chip tu....makan same2 :D

    comel dastan mase pakai kain kat kepala dalam citer tu.time lawan2 saya pening tgk laju sgt dan gambar dia cantik sgt hehe

    BalasPadam
  14. [url=http://www.cialis-it.sitew.com]Cialis Uncenenen [/url]
    [url=http://www.levitra.sitew.com]Levitra PlArrykal [/url]
    http://www.cialis-it.sitew.com Mofboanna
    http://www.levitra.sitew.com Prarrygom

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers