OOO

Ahad, Jun 13, 2010

Sayang Cendana dah habislah

Jadi suri rumah tangga ni kan...banyak betul masa terluang...jadi tenguk ajerlah apa cerita yang ditayangkan kat tv..akak tak layan cerita yang lain...layan cerita melayu ajer..

Akak dah ambil gambar cerita ni lama...tapi lupa pulak nak buat N3...tak perlah...akak masukkan jugalah...walaupun cerita ni dah habis minggu lepas.
Layan jugak cerita lagenda  sayang cendana ni..best jugak..kelakar ada...sedih ada...
 Kalau Nadia Mustafar berlakon memang best..sebagai Donna di bumi
di indera kayangan sebagai dayang
Memang padan Juliana Evans jadi patung..
memang macam patung muka dia kan
Hakimi dah handsome tapi tapi luper diri lepas tu
dan Norkhairiah..yang jadi bibik rumah di sebelah rumah Hakimi..
kalau dia ni berlakon memang kelakar...
Tenguklah senarai pelakun dia...best kan...
cerita lebih kurang macam cerita Patung Cendana tapi yang versi moden..akhir cerita pun sama..cendana masuk dalam tasik dan jadi patung semula

4 ulasan:

  1. liza dah tak nak follow drama lepas nurkasih, nanti rushing balik keje bagai nak rak kak

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    ada masa memasak
    sempat juga layan tv
    kira ok lah kak

    Wassalam

    BalasPadam
  3. owh sedih juge ye ending citer ni kak

    BalasPadam
  4. hello untie!
    lama tak singgah.

    kurang masa la kat kampus ni!
    selalu masuk, tapi dah lama tak tulis comment.

    hak3.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers