OOO

Jumaat, Jun 25, 2010

Suka

suka Hello Kitty
suka Ben10
Suka Hello Kitty lagi
suka warna merah
kat enjin keta pun....dia orang  suka hias camni
 suka tenguk kambing
suka dapat makan nasi beriani kambing percuma
 suka tenguk mesin buat kueh goyang ni
suka biler akak  ambil gambar dia
suka pot pet macam isteri dia
suka menghabiskan duit membeli belah
suka dengan P.Ramlee
 suka tenguk orang rajin berniaga
suka tenguk nanas besar giler
suka pegi sini
suker kejar anak ayam

 
yang paling suka sebab Nuffnang tweet tweet blog akak pasal vaseline hari tu...ha..ha..ha..ha...gelak bak nak rakkkk

Apasal akak suka letak gambar banyak--banyak niii...ehhhh akak punya sukerlah..jangan marah yer..nanti akak tak suker..

17 ulasan:

  1. salam kak ina..alamak kak!sehari je x jengah blog akak ni ttinggal banyak posting-rajen tul akak..seronok apa,tgk gambar bnyk2 :)

    BalasPadam
  2. suke tgk gmbr bnyk2....sbb malas nk baca...hehe

    BalasPadam
  3. kak, x kesah la..mak suker2! nape x roger awal2 leh kita konvoi sekali!

    BalasPadam
  4. sukanya tengok akak suka..hehe

    BalasPadam
  5. salam k.ina.
    hihihii..suka lah masuk blog kak ina..hiii..tang kancil pink tuh..kat rawang ade satu..hello kitty, kancil gak..tapi drebar lelaki..anak2 sy kalu nampak keta tuh...menjerit2..suh sy tukar color cam tuh..sob sob sob..sukaaaaaaaaaa.

    BalasPadam
  6. jangan suka membebel dah le ye ina, hehe...
    ketidaksukaan anak2 tu..

    BalasPadam
  7. saya pun suker... kenaper? suker ati ler...eheheheee

    BalasPadam
  8. dd suka yg hello kitty tu...suke2...
    suke hati la kak kan kita nak letak pic banyak2 kann...kita kan suka snap2 pic kak kannn...

    BalasPadam
  9. akak tgk pameran kereta tu kat mana, kat area rumah saya ada gak buat tahun lepas

    BalasPadam
  10. Salam K.Ina

    Tk wish birthday.Senyum sorang2 baca topik suka ni....macam2 idea k.ina.
    tp satu yg saya paling suka suka...pulut kuning dgn rendang K.ina tu...

    BalasPadam
  11. suka semua benda yang saya suka.... hmmmmm memang terror le akak, nuffnang tengah tengok ni.. nak bagi advertorial le tu

    Jenis2 Entry

    BalasPadam
  12. salam kak ina...saya pun suka tengok semua gambar2 tu...rajin betul akak ni...

    BalasPadam
  13. salam kak,suka pon suke bace ni

    saya suke pink,akak dah tau kan?hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers