OOO

Ahad, Julai 11, 2010

Best Ker Gathering Gengblogger Kat Taman Cabaran Putra Jaya

 Semua yang pernah masuk untuk ping blog ke Gengblogger tau semalam 10hb. April merupakan perjumpaan pertama geng bloggers di Taman Cabaran Presint 5 di Putrajaya.
Pendaftaran...ambil gambar dari  blog http://joegrimjow.blogspot.com/
joe  yang bekerja kerasAkak datang taklah terlampau cepat dan terlambat...so..so...ajer..masa tu baru ajer bermula acara memperkenalkan diri.
 memperkenalkan diri..segan tau..
Kushyuk mendengar penerangan dari juruacara majlis 
 dengan Kujie...satu kumpulanlah pulak
gaya ratu cantik pada hari itwww..
 kena buat aksi senyap..kena buat aksi bola tampar..ramai yang hadir ialah student ...yang lelaki handsome dan perempuan pulak cun...rugi sape tak hadir
Tabik lah dengan si Shukur
wartawan Kosmo pun datang buat liputan...
katanya hari Rabu story ni keluar..
 gambar yang diambil sebelum ramaiyang pulang sebelah tengaharilepas tu acara makan dan santai..dengan tak malunya akak pun menyantap dengan penuh sopan santun padahal cuma bawak perut ajer..malu weiiii
Lepas makan dan minum..ada yang tidur, baring, bergambar dan borak-borak..dalam pukul 3.00 petang sessi kongsi-kongsi rahsia bermula.. Mendengar tip-tip dari blogger famous Kujie..nantilah akak cerita ek..
berkongsi rahsia ...nak tau ker????
 mendengar dengan penuh perhatian
Kami yang happy walaupun seharian di sanabiarpun terlambat tapi darkbatman tetap hadir bersama manager dan setiausaha dia
Aksi terhebat dari lelaki sejati di sana..ada yang single dan ada yang berpunya
 aksi terlampau
Yeaaa best dapat jumpa semua..

Terimakasih sebab Joe sudi membuat majlis ni..ada gambar yang akak ambil dari blog dia.  Insyallah nanti akak akan ceritakan pasal serba sedikit ilmu masa kat sana.


Nak tenguk lagi gambar pergi klik sini yer http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=4991779&id=527256331&fbid=408837516331

25 ulasan:

  1. salam kak ina
    wahhh pergi jua akak ke sana tahniah!
    ilah digambang ketika itu selepas menghantar anak ke UMP kami terus ke gambang water park..hehe.. best la baca berita dari akak..macehh..

    BalasPadam
  2. kak ina~
    yang mane single tuh?hehehe~
    best la dapat join semalam!=)

    BalasPadam
  3. wahwahh
    meriah terus kak ina update
    ;)

    nanti jumpa2 lagi

    BalasPadam
  4. seronoknya memang rugi sangat2 tak pergi....

    Segmen Kenali Blogger

    BalasPadam
  5. wah, mesti best gila. ades, kalau tak leh jumpa kak ina. hehe

    BalasPadam
  6. wah dah ramai update pasal gathering ni ek...
    mlm kang baru update la...
    kasi sejuk sikit.. :)

    BalasPadam
  7. tak sempat nak pegi kak, anak ada kelas so kena tggu sampai dia habis, husband kejelah pulak hari sabtu...kalau tak dapat jumper member blogger yg lain

    BalasPadam
  8. best dpt berkenalan dgn kak ina...
    org popular dlm nuffnang ler katakan...hehe

    BalasPadam
  9. huh~ baru ada kesempatan datang ke sini. sory kak sebab lambat. :)hanalovenest ni. hehe


    ala, macam jeles lah pulak sebab tak dapat datang gath ni. hana betol2 kepenatan lah balik dari nuffnang sharing session tu. maybe sebab tak cukup rehat kot sebelum tu. huhu

    nnti kongsi2lah rahsia tu yerr :)

    BalasPadam
  10. wah tak tahu plak ada gengblogger buat gathering... meriah!

    Blog Tinta Comellote

    BalasPadam
  11. Ina...anie tak pandai nak pi jalan ke sana...tu yang malas nak pergi...nanti sesat barat...apa2pun tahniah pada GengBlogger...

    BalasPadam
  12. hahaa.. akak mmg best.. xsbr nk tgu info sal sharing session sbnrnye. haaa, akak, patut smlm suh akak bg tips byk2 kan..lpe lak nk bersuara.hehe

    BalasPadam
  13. xsangka dpt jumpa akak semalam..best2..huhuhuhu

    BalasPadam
  14. ngee..x sgka dpt jumpa ngan auntie ina lagi semalam..:D


    dpt singgah jap jer sbb ada hal lain..huhu

    BalasPadam
  15. hai kak ina !! tak banyak borak ngan kak ina semalam saya malu..kkehkehkeh..cakap sikit pon saya dah menggeletar..hahahha

    BalasPadam
  16. Salam Kak Ina.
    Saya sekumpulan dengan kak Ina. Tapi nak tegur pun takut. Saya sogan. hehehe..

    BalasPadam
  17. wah, pantas lagi bergaya punya entry..
    haha..
    seronok dapat kenal ngan kakina.
    lain kali kok ada lagi event camni boleh kenal dengan lebih rapat kan =)

    BalasPadam
  18. Perghh..seronok nampak..mesti banyak dapat info ni dengan bakal menantu..ahaks..ahaks..

    BalasPadam
  19. bestttnyer kak ina, rugi pulak tak pegi padahal ieda ada kat kl time tu, g umah teha sambil makan kenduri, hehehhe!! :)

    BalasPadam
  20. salam kak

    huhuhu dh agak dh sure meriah punye .. huhuhu jeles2

    BalasPadam
  21. salam kenal kak ina :)
    akhirnya jumpa gak secara live.
    selalu baca dalam entri GTO jek..hehe
    panggilan hangit selalu


    saya datang lewat sikit..masa tengah teka-teki tu...dalam gambar berami-ramai kat tangga saya belakang Joe

    BalasPadam
  22. wahh.1st time buka blog akak..
    mmg salute pada umur2 akak pun rajin berblog..sgt motivasi ok.

    lepas ni boleh bg tunjuk ajar ye kak..hehe

    BalasPadam
  23. kak ina..
    kok nasi minyaknya tahun depan kak.
    InsyaAllah, semua yang pergi gathering GB saya jemput..haha~

    lenkali kita beramah tamah lagi ye.
    =)

    BalasPadam
  24. hi kak ina..pasni leh jumpa lagi...hehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers