OOO

Sabtu, Julai 03, 2010

Janji yang telah di tepati

Ingat kan akak ada buat contest yang hadiah susu tu..2 orang yang masuk contest akak tu akak dah janji nak belanja makan.  Tapi oleh sebab masing-masing ada hal ajer..baru hari Rabu tertunailah hasrat di hati .
 dah jumpa masa Gatsby tapi masa tu masing-masing sibuk main games ajer
Beliau ialah  shiorila seorang ibu beranak lima.  Katanya dia dah lama masuk  ke blog akak..tapi jadi silent reader ajer..hairan ek..

Kenapa nak jadi silent reader..rugilah..nanti masing-masing tak dapat kenal..oleh itu sape yang sudi masuk ke blog akak..silalah bagi komen ...kalau boleh...jangan kat shoutbox..kat bawah N3 lah yer.

Kalau akak rajin akak gilah jenguk ke blog kamu...tapi oleh sebab akak tengah layan cerita korea..jadi akak cuma pergi ke blog member yang bagi komen ajer yer..kalau yang dah kenal tu dan pernah jumpa..dan bila dia bagi salam kat shoutbox..terpaksalah pergi jugak ke blog mereka....takut kang ada yang kecik hatilah pulak.
 layak gamaknya kalau naik moto besar ni...balance dengan saiz badan akak..
Sebab kat umah tak  ada internet akak gilah ke library..lepak kat situ...pastu janji dengan shiori nak ajak makan kat Restoren Yusuf Haslam...borak punya borak..luper nak ambil gambar..

lagipun orang ramai lah pulak masa tu..lepas habis makan dan nak sampai kat tempat parking..baru teringat  nak ambil gambar..kebetulan ada pulak motor besar milik  polis trafik..jadi kami pun posinglah kat sini.

Maaf yer shiori jika ada tersilap kata masa kita lepak sambil makan yer..dia kata dia berdebar nak jumpa akak hari tu...apasal ..akak bukan harimau lah..tak makan orang per....

p/s alamak sorrylah shiori akak tak bagi apa-apa..tq bagi gift tu yer..

9 ulasan:

  1. salam kak,
    kat motor polis traffik pun jadik ..sekarang kalau saya nampak org ambik gambar kat restoran saya tau tu mesti blogger..kehkehkeh..

    BalasPadam
  2. klo saya pon berdebar2 nk jmpa akak..heheh

    BalasPadam
  3. huhuhu..tinggalll kiter jerr laa yerr..kak ina.....saya free monday ..kul 1200 tghari kat bellamy ikan bakar..boleh...

    BalasPadam
  4. salam ina..cm pun silent reader gak hehe jika tak masuk blog ina ni tak sah...yana balik cuti tak?anak cm bekas anak murid ina tu sedang bercuti 3 bulan ni hehe selamat berhujung minggu ya:)

    BalasPadam
  5. salam kak

    best kan kak?erat kan silaturahim..kadang2 mnm gak dgn hubby kat situ

    BalasPadam
  6. respek dgn k ina, rajin spend time dgn rakan blogger

    BalasPadam
  7. k ina patut posing ala2 nk tunggang terus... baru gempakzz... tp silap aribulan kalo moto tuh tumbang, gempaq jd gegar.... abehlaaa bapak pulisi kasi saman....hihihihii

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers