OOO

Sabtu, Julai 10, 2010

Nuffnang Sharing Session – Pak Li Kopitiam

Sessi sharing ni telah di adakan semalam..
bersama eyriqazz di Pak Li Kopitiam Setapak Indah


Nanti akak sharelah tip-tip  yer..jap lagi nak gi menjengkit lagi ke Putrajaya...hb tak jadi gi ke melaka...ya beda bedo

21 ulasan:

  1. thanks for the update, tertunggu2 jugak blogger citer mengenai event ni....

    1st Time UV Lebih 600

    BalasPadam
  2. cayalah kak ina nak ke Putrajaya plak nih......

    BalasPadam
  3. cayalah kak....saya letak pic akak di blog saya..camera hp jea...

    daydeck86 - akak bt quick update..nak pi dating keluar dgn hubby ari ni...

    BalasPadam
  4. x sabar menantikan tip2 nuffnang terbaru

    BalasPadam
  5. Waaaaaaaaaaaaaaaa....hampeh!!kerugianbesau..nak jer suruh nuffnang repeat lagi. Tak dapat pegi keter meragam semalam..tak tipu nanti buat entri..adeyy terkena kak 4ratus lebih..waaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  6. best2..byk input2 menarik semlm..esok atau lusa sy letak sumer pic yek..weekend family day!..yehaa...

    BalasPadam
  7. nape saya xtahu?huhu,seronoknya

    saya agak bz minggu ni :|

    BalasPadam
  8. bestnya!! nak join tapi tade transport huhu... kak ina, join tak coffee with nuffies nextweek? Jom nak? hehe

    BalasPadam
  9. bagus lah akak nie, rajin pegi gethering

    BalasPadam
  10. kak ina..saya dan wife dijemput, tetapi macam mana boleh silap paham dengan tarikh...


    aduiii..mesti best..

    Entri terbaru chekgu

    Kesan Piala Dunia Terhadap Pelajar

    BalasPadam
  11. sedapnye nasi ayam lemon pak li !!!

    kak bestnye dpt get together dgn bloggerskan?

    BalasPadam
  12. salam kak ina...aktif betul kak ina! p/s terpikat tgk nasi dlm pinggan tuh-ayam dia nmpak sedap :p~

    BalasPadam
  13. eh,..itu nasi ayam lemon ke kak? uii,..mesti sedap tu. best la dapat pegi mcm ni kan kak ina, happening.

    My Latest Entry: Rasa Marah?

    BalasPadam
  14. patut la JMR xleh nk join gathering kite xpe xpe uhuhu

    wah... bz sume ek.. org kuat nie

    Feel free to visit
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  15. hallaaa gambar kite tak de.. :( majuk arh camni. hukhuk :p


    hana tak wat pon lagi entry neh. nanti kot wat...

    BalasPadam
  16. wahhh...beshnyer sesi sharing mcm neh... tp katanyer GTO x leh juin? ker GTO main drama eh....heheehhehe

    BalasPadam
  17. Sharing paling sempoi n best so far.. :P

    Sronok jmpa kak Ina yang happening n sempoi!! Sangat hepy... Letih skang nih, baru dapat on9..adoih..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers