OOO

Jumaat, Julai 09, 2010

“What If I’m a Russian Spy”


Manager akak tengah menanti arahan dari Mother Russia...sambil tu dia duduk melepak sambil berangan...apakah misi tu nanti.

Setelah tahu apakah arahan dari Mother Russia ..akak telah berbincang dengan manager akak macamana hendak mencuri resepi rahsia dari chef yang terkenal di seluruh dunia.



Nak tau sape? Dia ialah
Chef Gordon Ramsey yang fofolur dalam rancangan Hell's Kitchen...
kena fikirkan ek camner nak curi rahsia tu...

Maknanya akak kena masuk dulu program Hell's Kitchen dululah ...ataupun akak kena mengurat dia dulu dan jadikan dia boyfriend dan seterusnya menjadi suami akak..mungkin dia akan beri rahsianya kepada akak selepas tu...

Bila dah tau rahsia tu ...akak akan balik semula ke Russia dan biarkan dia meroyan ingatkan akak.

Jangan percaya yer cerita merapu ni...
akak buat N3 ni sebab nak dapatkan tiket free
Nuffnang Premiere Screening – Salt
pelakon dia Angelina Jolie..
Sypnosis
Angelina Jolie stars in Columbia Pictures’ Salt, a contemporary espionage thriller. Before becoming a CIA officer, Evelyn Salt (Jolie) swore an oath to duty, honor, and country. She will prove loyal to these when a defector accuses her of being a Russian sleeper spy. Salt goes on the run, using all her skills and years of experience as a covert operative to elude capture, protect her husband, and stay one step ahead of her colleagues at the CIA.

Incidentally, the good people from Sony Pictures would also like to share a special teaser for the upcoming movie called “The Social Network” which is about the founder of Facebook. Check it out below.

6 ulasan:

  1. wah.. klo dpt kidnap gordan tu mkn best2 je la hari2..

    Milan Jovanovic Sah Sertai Liverpool !

    BalasPadam
  2. abis chef tue tak dapat cari makan kalau kak ina dapat curi rahsia masakan dia

    BalasPadam
  3. kak, laki hang baca entry ni berdebor dia weyhh.. "akak kena mengurat dia dulu dan jadikan dia boyfriend dan seterusnya menjadi suami akak"..

    Ha Ha Ha.. Sy tak sabar nk tunggu cite ni keluar!!

    BalasPadam
  4. hahaa , siap ngan chef chef lagi. good luck lahh yea. :)

    BalasPadam
  5. besh juger biler merapu skali skal neh, k ina... (sy merapu sokmo, jgn tiru yea?,,eheheh)

    BalasPadam
  6. rasanya Chef Gordon Ramsey ada keluarkan buku resepi.. x yah curi, beli jer kat bookstore... huhuhu..

    good luck..yer..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers