OOO

Selasa, Ogos 17, 2010

Slot Lagenda Ular Emas TV3-Geli Geleman Tenguk Ular Hitam

Ada tak sesape yang tenguk cerita ular mas ni..
memang suspen sungguhlah cerita ni..lepas mak dia meninggal dunia..ular hitam nakkan dia jadi boss dia pulak
 ular hitam memang besar sungguh...takut weii..geli gelemanlah tenguk ular hitam ni...akak kalau dengan ular memang boleh meremangkan 
segala bulu roma..
 ular hitam dah jadi pempuanlah pulak...syok gak layan cerita merapu camni
geram betul bila si suami ni panggil isteri dia lembu..kurang asam..
panggil lembu tapi malam dia peluk pulak lembu tu...walaupun di paksa kawin oleh ibu dia..dan tak dapat melahirkan zuriat..takkan nak cakap isteri dia macam-macam
isteri dia seorang yang lemah lembut..untung tau dapat isteri camni..setiap perbuatan di mulai dengan bismillah..
Lisdawati memang best lakunan dia..waktu siang cantik
malam jadi hantu
tak taulah apa motif dia ambil benda dari mak dia tu
nak balas dendam kot..
akak layan sambil kopek ikan bilis atau bawang ..

18 ulasan:

  1. tak penah lg tgk citer ni...sedap ke kak?

    BalasPadam
  2. layan juga semalam, seram cite nie..

    BalasPadam
  3. i luv part akak kopek ikan bilis..x tgk pun citer ni kak...

    BalasPadam
  4. tengok iklan macam seram. takut ehhh. tu yang tak tengok. takut nanti terbawa2 dalam mimpi. heheh.

    BalasPadam
  5. tak perasan plak ada adengan kopek ikan bilis semalam..kekekeke

    BalasPadam
  6. kalau lisdawati berlakon memang bes...menjadi lakonan dia..mesti bes..tak da kesempatan nak tgk cite tu..huhu

    BalasPadam
  7. Alaa kak..blum tgk lg..dah terlepas pun..kena tgk balik la ni kat web tv3..
    Sue pun geli gak ngan ular..huhuhuh

    BalasPadam
  8. siapa pelakon jadi isteri dia?

    BalasPadam
  9. ular olok2 tuu macam dlm cite anoconda gitu .. lebih kurang laa .. kita tgk pon macam real .. hehe

    BalasPadam
  10. sy baru start tgk cerita ni hari ni..hehehe..

    BalasPadam
  11. salam kak ina...x pnh lg tgk citer ni..cuma klu lisda brlakon mmg bagus..suami dia pun sama :)

    BalasPadam
  12. belum pernah tgok cerita ni tapi sy suka Lisdawati...watak apapun dia boleh bawa...

    BalasPadam
  13. lame dah tak tengok tv.. hehe..

    BalasPadam
  14. tgk gezet dier pon dh tau merepek, kak...

    BalasPadam
  15. akak layan sambil kopek ikan bilis pastu kamera kat sebelah aper...hehe, asik cerita hantu jer kat tv ni menakutkan kanak2..

    BalasPadam
  16. x berani nak tgok sbb Lisa ni penakut...

    BalasPadam
  17. bila cerita nie Kak? Ada online tak?

    BalasPadam
  18. dia amek benda tu dari mak dia sebab nak balas dendam...

    ayah raudhah yg menyebabkan kematian mak lisdawati ..tah taw citer dia camtu jek

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers