OOO

Rabu, September 29, 2010

Demi Masa Depan...Pergilah Anakku

gelagat 3 orang Muhammad..tinggal 2 orang ajer dah kat umah 
Malam tadi pergi ke KLIA..jangka berlepas pukul 3.15 pagi..
tapi delay sehingga pukul 4.15 pagi...sabar ajerlah
hantar russhdi nak sambung belajar..
ishhh miss my 2 anak dara akak
tengah dengar taklimat..takut tersesat kang..tak sampai
 kat tempat belajar kang..pasal transit kat Dacca..
gelagat anak buntut aka anak kecik..dia kebosanan
 tak ada kawan nak main......dan baby tua yang sengal
seeee..akak tak nangis kan...
sempat senyum macam kerang busuk lagi
ingat russhdi..jaga diri, jangan tinggal solat dan 
jangan membazir pound tau..tentu dah tau kat mana dia pergi kan
oh sapekah si dia ni???
bersalaman dengan member kolej
Semuga Russhdi berjaya menghabiskan pengajiannya di sana nanti.   Dan semuga beliau selamat  sentiasa  semasa di sana.  Mak dan ayah mendoakan agar kamu dapat membawa pulang apa yang diidamkan.  Jangan berpoya-poya..kat sana banyak godaan.  


Tak taulah emak dan ayah dapat gi sana ker idak?  

23 ulasan:

  1. mesti kak ina gembira kan anak2 dapat belajar luar negar.
    sejuk perut x?

    hehee.. tak tahu la mak ayah sy gembira x dengan pencapaian sy skarang ni. sob.. sob..

    BalasPadam
  2. Salam

    anak akak dapat belajar kat UK

    Tahniah

    BalasPadam
  3. wahhh dasat tu blaja over the sea...kita tumpang gembira kak...:)

    BalasPadam
  4. oho.jauhnya belajar..semoga anak akak selamat habiskan pelajarannya

    BalasPadam
  5. Lisa tumpang gembira..tahniah akak..tahniah buat Russhdi jugak...

    BalasPadam
  6. seronok blaja luar negara...kak ina bolelah melawat anak2 kt obc nati...anak2 bole jadi tourist guide

    BalasPadam
  7. salam kak ina,

    wahhhh sejuk perut mak bila anak belajar ober sea cam ni...tahniah kak...

    BalasPadam
  8. nasib baik mr manager ada lagi kan so k ina taklah sunyi sgt kat umah tu kan..

    BalasPadam
  9. semoga akak dimurahkan rezeki melimpah ruah...supaya dpat la jenguk anak di perantauan....

    BalasPadam
  10. Bestnya anak akak berpeluang cari ilmu dan pengalaman kat negara orang...

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    Syukur
    Taniah
    Amin amin amin doa ibu bapa Russhdi
    serta moga dia senantiasa dlm perlindunggan Allah

    Wassalam

    BalasPadam
  12. Si gadis itu bakal menantu akak ker? hehehe

    BalasPadam
  13. blajar kat UK?mak ayah pergi time winter...honeymoon sekali lagi.. : P

    BalasPadam
  14. Salam Kak Ina,

    Silent reader akak saja sebelum ni. Anak dara ke India, anak teruna ke UK. Apa lagi yang dimahukan ibubapa selain dari kejayaan anak-anak kan kak ?

    Sejuk perut akak mengandung dan membesarkan diaorang. Tahniah ye kak

    BalasPadam
  15. Kira beruntung anak akak pergi UK sekarang sebab harga pound dah jatuh berbanding Malaysia. Takdela teruk sangat belanja kan?

    BalasPadam
  16. semoga anak kakina..berjaya dalam pelajarannya disana ye..

    BalasPadam
  17. tahniah.. dapat sambung belajar ke oversea..
    ALhamdulillah.. kak ina.. :)

    BalasPadam
  18. tahniah kak...sorang lagi anak akak ke oversea.

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah sejuk perot ibu mengandung kan bila tengok anak2 semua berjaya...Insya Allah

    Tahniah:)

    BalasPadam
  20. Tahniah kak ina..bijak2 anak kak ina..

    BalasPadam
  21. Tahniah dari mat gebu utk anak kak ina dan kak ina jugaaa....

    BalasPadam
  22. bakal menantu ke tu kak? hehehe...semoga selamat semuanya ye kak...nilai pound dah rendah sekarang..lebih kurang euro je.. :P

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers