OOO

Khamis, September 30, 2010

Jumpa Geng Myresepi-Sekitar Majlis Open House Cum House Warming Puan Zaiton

alhamdulliah dimurahkan rezeki akak ...contest yang akak anjurkan mendapat ramai sponsor aka penaja...sampai tak tau nak agihkan macam mana.


luper nak bagitau..kalau ada lagi penaja baru sila edit balik syarat no 5..tu yang sentiasa akan berubah dari masa ke semasa jika ada lagi yang nak bagi ...harap maklum


Sape yang sudi silalah join..rugi sape yang tak join.  Tapi tak per minggu ni ada open house kan..sape yang tak dak gambar tu gilah ajer kat umah sape yang buat open house dan minta kebenaran ambil gambar orang tengah makan..


Ada berani ker buat camtu.......


Tak habis lagi kisah open house minggu lepas ni..


Dalam hujan lebat akak keluar juga dari rumah Yanmie disebabkan nak pegi  ke rumah ke 3 hari sabtu lepas.  Walaupun banyak yang di pot pet pot pet dengan Yan..tapi masa tidak mengizinkan.

bila sampai  kat rumah Puan Zaiton.(gambar dari blog beliau).wah ada kambing pangganglah..
tentulah akak makan ni dulu dan di sulami dengan kuehtiaw goreng yang sedap giler

Antara menu yg dihidangkan ialah :
1. nasi goreng cina
2. lemang dan rendang daging
3. soto ayam dgn nasi impit/mihun
4. kuey teow goreng panas2
5. BBQ ayam/sausage/kambing
6. kambing golek panggang
7. ABC
8. Fruitlet dan tapai
9. air oren dan teh tarik

 Imran makan air  batu campur sampai 2 kali
 ada sosej dan ayam bakar aka bbq
Ada juga  kek coklat, kek marble dan cookies yang di buat sendiri oleh Puan Zaiton tapi tak sempat nak merasa sebab perut dah kekenyangan.
Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati.
 Suami yang baik hati membiarkan isteri pot pet pot pet...
 member myresepi yang selalu di ingati..ambil dari blog Puan Zaiton

lepas dari rumah Puan Zaiton ni ada lagi satu open house member blogger tapi tak sempatlah nak pergia..

maafkan akak yer Rozali..akak dahlah tersangkut kat jalan bandar klang tu ... pastu kena merempit balik dari shah alam  ke rumah sebab suami akak nak buka puasa..dia pun tak join akak pergi open house ni..

Suka pot pet dan jalan-jalan tapi rumahtangga dan suami mesti di utamakan juga kan....setuju  tak isteri-isteri sekelian?

7 ulasan:

  1. Salam kak
    BBQ...Sedap nya

    akak,so nak kena edit lagi ke penaja?

    BalasPadam
  2. setuju....walau sibuk openhouse suami dan rumahtangga tidak dilupa..sedap giler tgok kambing tuh..seksi...

    BalasPadam
  3. wow kak ina.. meriah betul open house ni....MERIAH ngan MAKANANNYAAAA...sedapnya..huhuh

    BalasPadam
  4. meriahnyer majlis, siap ada kambing golek lagik tu

    BalasPadam
  5. untungnya..
    meriah sungguh rumah terbukannya..
    bila lah kita nak jumpa kak ina ni juga.. :)

    BalasPadam
  6. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers