OOO

Ahad, September 19, 2010

Selamat Jalan Sayang

 Hantar Yana kat LCCT tengahari tadi..kalau naik MAS mahal sangat..tambang Air Asia memang murah giler...berbaloi-baloi
suami tak ikut..sebab demam...my manager yang jadi driver
 rugi tak kalau tak ambil gambar kat sini
cantikkan...akak sukerrr
 lepas tu hantar Ira kat asrama...
 cari apa ni???kecuh ...
like mother like son..susah tul nak paksa ambil gambar dengan Imran sekarang ni..tak tau ker mak kan dah galmmmmm(perahsantan)
Semuga selamat sampai di sana...selalunya sampai pukul 11-12.00 tengahmalam di sini.(pusing jam ke belakang 3 jam)..risau gaklah...kami semua rindukan kamu...
Hati-hati di negara orang..Miss you so much...sobbbb..sobbb

16 ulasan:

  1. min doakan yang terbaik buat yana..

    BalasPadam
  2. huhuhu...detik yang paling tak best bg penghuni asrama..
    masih teringat2 situasi selama 15 tahun duduk berasingan dgn family..

    BalasPadam
  3. Salam kak Ina..
    siang tadi saya pun hantar anak balik keasrama..sedihkan berpisah dengan anak-anak..demi masa depan mereka,kita sebagai ibu doakan yg terbaik saja.

    BalasPadam
  4. sedihkan kak ina, liza tau satu hari liza pun kena hadapi...kena mintak nasihat kak ina nie

    BalasPadam
  5. harap semuanya selamat dan urusan berjalan lancar.

    gambar bawah yang cium tangan masih sempat tgk kamera, hehehe

    BalasPadam
  6. selamat jalan yana...cm pun baru hantar Abang ke klia...sedih sb bukan selalu dapat balik:(

    BalasPadam
  7. Salam kak

    dpt beraya dgn akak sekeluarga

    BalasPadam
  8. kami 2 bln skali pegi LCCT sebab kerja.. selamat tk jumpa kalau tidak bole amik autograp akak..hehe

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Raya KAk INA.

    dh lama tak mai blog ni.

    mintak maaf apa yg terkurang

    BalasPadam
  10. Selamat Hari raya akak...yana pi balik maner?

    BalasPadam
  11. selamat hari raya kak..ehh yana balik yer masa raya tempoh hari??

    BalasPadam
  12. semoga selamat sampai disana. Harap anak akak jaga diri baik2 dan pandai bawa diri... :)

    BalasPadam
  13. semoga anak akak cemerlang dan pandai menjaga diri dengan baik.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers