OOO

Jumaat, September 24, 2010

Ya be da be du..terima kasih nuffnang (Vaseline punya event)

 Memang akak tertunggu-tunggu event best dari nuffnang ni..dari bulan lepas akak berkobar-kobar hantar N3 sebab nak jumpa Yuna...bestnya..

Tak menang pun tak per...janji dapat jumpa blogger pada hari tersebut.

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party happening on;

Date: 2 October 2010 (Saturday)
Time: 5 pm - 9 pm
Venue: Luna Bar (click here to view map)

A pair of invites have been reserved under your name and email address. Kindly RSVP to vaseline@nuffnang.com to confirm your attendance by 12pm on 27 September 2010 (Monday).
 
It's time to go shopping for elegant party dresses/suits, if you don't already have an outfit in mind! You have four colours to choose from - green, yellow, pink, or white - so it shouldn't be to hard to find the perfect outfit ;)

We look forward to receiving your confirmation email!


p/s alahai kena check ada ker idak baju warna yang ditetapkan ada ker idak? Kalau idak kenalah beli baju baru.

Jangan lupa kita sape dapat joint kita laga-laga pipi yer (Pempuan jer tau)..lelaki kita ambil gambar udahlah

15 ulasan:

  1. salam kak

    xdpt laga2 p p dgn akak..hehe

    BalasPadam
  2. kak ina, kita laga2 pp dlm mimpi jer la yer.. sob..sob!..

    BalasPadam
  3. kak ina..bestnya dpt jemputan tu. tp tang laga2 pipi tu mmg tak dpt lah ye~ huhu...

    BalasPadam
  4. Saya dah resend email. thanks kak :)

    Saya pun camtu gak.Menggigil-gigil sampai nak pegang alat pun susah. dia brkait ngan mind set dan apa yg berlaku pd metabolisma badan. Kalau hari biasa, sistem biologi kita dah set bila kita makan selalu. Bila kita tak ambil makanan/sumber tenaga pada masa yang di tetapkan badan. tu yang menggigil, Badan dalam keadaan 'tertekan' sebab kene tukar sumber gula dari nasi kepada sumber lain seperti lemak dan protein dalam badan, asid perut membuak2 sebab perut ingat ada makanan tapi sebenarnya takda. Tapi kalo puasa tak plak, ni la hikmah niat berpuasa sebelum subuh. untuk set minda kita tak makan siang hari. untuk kurangkan, bole la pasang niat awal2 pg atau kalo tak makan nasi, cuba ambil makanan lain cam biskut atau roti supaya perut tak tekejut. kalo dah menggigil kita baru nak makan, semua makanan takkan digunakan sebab badan da guna sumber lain. maka makanan yang kita ambil tu terus jadi lemak.

    BalasPadam
  5. tak tahu pulak tang ni..ada jemputan ke emel ke macma mana ye ?

    BalasPadam
  6. tahniah kak..g cpt2 shopping bju hot2..heheh

    BalasPadam
  7. salam k.ina,

    saya antara silent reader akak.. tahniah dpt invitation.. sy pun dpt gak.. hohoho..

    blh ker nak laga2 pipi ngan akak?. rasa segan pun ada.. sbb akak fofular.. hohoho..

    dpt amik gmbr dgn akak pun best gak.. hehehehe

    BalasPadam
  8. wah congrats2! dpt pula jemputan g event nuff :)

    BalasPadam
  9. Isk JELESla neh.Nakwat entri gakla.Manatau leh jumpa kak ina ker nanti..kan?^_^

    BalasPadam
  10. ala tak dapat pun invitation ni..huhu..tak dapat nak jumpa kak

    BalasPadam
  11. tahniah kak ina...boleh bkenalan??

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers