OOO

Jumaat, Oktober 22, 2010

Darkbatman bukan Superman Bukan Spiderman

 Mula-mula sapa menyapa di blog saja.  Entah kenapa dia gelarkan diri dia Darkbatman pun akak tak tahu.  Kalau di translate jadi Lelaki Kelawar Hitam..ooo tu sebab dia suka pakai baju hitam.
 Dan akhirnya bertemu muka di Gatsby.  Darkbatman ni seorang yang pemalu tapi handsome.  Oh dah calun ker belum?  Bolehlah jadi calun menantu akak..ki..ki..ki..
 Malu nak tanya  sebab apa  kena panggil batman..tenguklah kat baju tu......akak malu sebab dia ni handsome tau..segan nak pandang muka dia..takut.ehemmmmm
Badan dia  hulamak..macak malik noor masa mudalah...badan dia tegap sebab dia selalu gi gym..sape yang  nak ambil dia jadi jurulatih..boleh sajer.  Dulu dia suka pakai baju hitam sekarang ni tak  lagi..dia dah suka juga pakai baju warna putih.
 Baca camner nak fit macam dia..tapi bukan senang kan nak jadi fit macamni..
selak ajerlah kat  camner nak jadi fit
 Dia ada juga ajar camner nak buat torilla versi beliau.  Memang bagus ni..akak suka kalau orang lelaki jenguk ke dapur..senang bakal isteri nanti.  Kalau tau camner dia buat jenguk kat sini
Apasal pulak dia ada tanduk...bila masanya tanduk tu tumbuh..
Yang terbaru ni beliau dapat gi konsert  Paramore sebab dia orang kuat Nuffnang...tapi hairan apa pasal dia orang tak kasi akak ek..ingat akak ni tak layan ker konsert camni.. 
Cuba teka keta sape ni...memang kelakar betul bila darkbatman buat gaya macam ni. 
Dah pernah dah dapat advertorial dari Nuffnang..kalau nak tenguk aksi beliau lagi sila ke ..http://darkbatman.com/honda-racing-ultimate-challenge/
Terakhir sekali jumpa di  Taylor's University minggu lepas.   Masih lagi pakai baju hitam.  Masak kat event Vaseline dia pakai kemeja putih.

Bila dah jumpa personally, beliau ni memang pemalu ..tak suka ho ha..ho haa..macam tali barut akakyang lain.  Penuh dengan sopan santun gitewwww...

Pernah beli kukis coklat chip akak sebanyak 200 keping.  Terima kasih daun keladi , kalau sudi belilah lagi yer.

Kenapa akak puji-puji  darkbatman ni yer..sebab dia sponsor RM kat akak.  Bertuahkan akak dapat merasa RM dari beliau.  Tapi akak tak ambil yer...akak salurkan kepada pemenang contest akak.

Jadi jomlah melawat lelaki kelawar hitam ni..

Buat anak dara...jangan terjatuh cinta udahlah...akak dah booked untuk anak dara akak tau.  Buat mak dara, jangan terjatuh cinta dengan dia...ingat suami kita juga yang handsome tu  tau. Ahaks

Jom join contest akak .hari ni hari penghabisan.

14 ulasan:

  1. hakhak

    aie sudah berpunya la kak

    dia setia tu

    :P

    BalasPadam
  2. wah! akak promot baekkkk punye..

    psttt kak ina, mlm ni punya wayang akak dtg x???

    BalasPadam
  3. wah..akak..booked bakal menantu ensem secara terbuka yer..hehehehe

    BalasPadam
  4. kak ina agak kalau ada nak pakai model iklan, saya panggil Darkbatman dia nk tak datang casting? boleh nie jadi model..he..he

    BalasPadam
  5. ahahaha, lawak laa kat ina nyer entry. memang jeles si dark batman ni boleh mainten tegap.
    hihihhi, matjoe nak sponser e-book hartanah boleh??

    BalasPadam
  6. terbaeeekkk la kak ina nye promote.. hihihi..

    BalasPadam
  7. amboi hensemnye... hehehe
    kim salah ek

    BalasPadam
  8. as..kamu tanya dia sendiri..mana tau dina nak..akak kamu tak nak ambil ker..jadi model iklan sabun basuh pinggan..ahaks

    BalasPadam
  9. Kesian kepada yang memanggil kak ina dengan panggilan mak ina sebabnya kak ina dah ada calon untuk anaknya... hahahaha

    Chearms & Hamzah lepas ni nak panggil kak ina balik ker
    har har har

    BalasPadam
  10. Salam kak

    ehehe,baru pegi tadi

    BalasPadam
  11. belum pernah bersua lagi..tapi selalu coment mengomen je dalam blog

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers