OOO

Selasa, Oktober 05, 2010

Green Pecha Kucha Sharing and Get-together session - D'House(DIGI Office)



Dapat tau kempen ni dari Nuffnang..malam Sabtu ada member tanya nak tak pergi ke DiGi minus' very first Green Pecha Kucha Sharing and Get-together session with Malaysia's top environmentalists
kredit mohdzaid

pada 2 October 2010 (Saturday) dari pukul 2-5 petang di D'House(DIGI Office) di Shah Alam.


Oleh sebab akak ada 3 open house hari sabtu..akak suruh manager akak ajer ke situ.

Akak hantar dia dulu ke Shah Alam barulah akak pergi ke open house .

Gambar kurang jelas sebab guna camera hp...cakap...cakap...cakap..kalau sessi cakap-cakap ni kan tak ramai yang nak hadir..cuba kalau party berebut nak datang..betul tak?

Deep Green Forum yang membincangkan tentang masalah dan jalan penyelesaian tentang cara untuk menjaga alam sekitar..mestilah cerita ceriti tentang hijau kan. tentang tanam-tanaman..dan acara yang di jangka habis pukul 5.00 petang berlarutan sehingga ke pukul 5.30 petang..
tq mohd zaid
suasana dalam office Digi
patutlah Digi membuat kempen hijau ni..tenguk suasana persekitaran pejabat Digi..memang cantik dan mententeramkan jiwa kan..
memang beruntung staff Digi..cantik sungguh pemandangan kat dalam
Sampai kat Luna Bar dekat pukul 7.30 petang disebabkan jalan sesak dan nak bayar tol panjang sangat. Tu sebab Firdaus tak happening sangat malam tu. Penat katanya.
Nasib baik dapat gifts ni..jadilah
nak tau lebih lanjut ke http://www.digi.com.my/deepgreen

13 ulasan:

  1. sempat lagi tue.. memang pek betul jadual akak eh

    BalasPadam
  2. salam kak

    sygi alam sekitar :)

    nsb baik ade manager,kelass akak hehe

    BalasPadam
  3. lawanya pokok yg diberi..saya suka pokok bunga tu..sama kita hijaukn bumi..

    BalasPadam
  4. bagusla kak ina...siap pasang manager..senang kan klu bz...

    BalasPadam
  5. nak poko gak kak huhuh

    sy hari sabtu pun bz dgn opeh house.. umah last kul 12.30 malam baru gerak balik

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  6. wahhh best2...kat doha ni tingin gak nak beli pokok boh dlm umah...ishhh mahal btul

    BalasPadam
  7. dpt gak invitation..
    menang top 30, tapi ni je ke hadiahnya?? hehehe...
    anyway, xpergi sebab last saturday sekolah ganti.. :D

    BalasPadam
  8. wah bestnyer dpt pokok bunga...
    mak deqlis pun suka sgt tanam pokok bunga nie..

    sayangi tumbuh2an...:-)

    BalasPadam
  9. ramai yg sewenang2nya tebang pokok sbb tak tau kepentingan terhadap alam dan manusia...

    BalasPadam
  10. salam, akak rasanya cam saya nampak akak la dekat petronas batu 3 tu, mas tu saya ngan my doter rasa cam nak tegur tapi takut salah orang lak.. tapi kalu betul akak rugila rasanya saya tak tegur akak kan.. at lease boleh kenal live...

    BalasPadam
  11. salam aisybasyirah...kalau kat batu 3 petronas tu betullah...

    kamu ker yang pandang akak..akak perasan jugak kamu pandang-pandang..tapi takutlah nak tegur pulak..

    akak baru keluar dari bilik air kan..kamu berdiri kat dekat situ..memang rugi kamu tak tegur..kalau idak boleh ambil gambar..pastu masuk dalam blog akak..

    tak perlah...insyallah lain kali jumpa tegurlah yer

    BalasPadam
  12. cayalah .... akak nie memang rajin la pegi event2 nie....

    BalasPadam
  13. Penah masuk DIGI opis tapi tak pernah pulak tengok kat belakang ni...santeknya!


    nota kaki : Kak ina lagi pemes tau!Da bersepah event ngan artis kak ina da jumpa...kite neh setakat blogger baru tumbuh,ijo lagi!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers