OOO

Jumaat, Oktober 01, 2010

Kecuh Di Rumah Mamafami

Macam episod kecoh kenduri sunlight dibuatnya kat umah mamafami.


Dari umah Maz..kami berangkat dengan kereta masing-masing..sampai ada yang kata mamafami


eh..ehh macam rombongan nak meminang..apa taknya..berderet keta parking kat depan umah mamafami..
baru masuk dalam umah ..dah kecuh kami semua...tenguk tu mamafami sampai bercekak pinggang,,,havoc kan kami ni mama....riuh rendah dibuatnya..muka tuan rumah kena cover...cuma orang tertentu ajer yang boleh tenguk..
ada cerita di sebalik gelak ketawa Kak Liza...jangan marah mamafami..dek kerana kelam kabut sampai akak terlanggar kipas kat lantai rumah mamafami..nasib baik tak rosak..kalau idak mesti kena ganti...uhawaaa kalaulah kena ganti..kenalah cucuk kat bank..
lepas tu sessi santaplah pulak...sedap air mamafami buat kan..betul tak ?
peace wan dan yatt..rock babe
ada seorang lagi blogger baru yang join..Ila bersama anak perempuan dia..
-tak dak link lagi ni..nanti bagi link
Maz, Meen, Mamafami, Kak Liza dan Fiza Nordin
banyak betul mamafami masak..rajin betul..pakal lah dah kenyang..
sedap betullah benda yang pastri tu (tak tau namalah pulak)
acara wajib bila dah jumpa beramai-ramai..
Jom Kak Liza...kita joget lambak
tuan rumah yang pemalu...best kan mamafami dapat jumpa reramai ni..terima kasih sudi menerima kedatangan akak yer..maaf di pinta jika ada perkataan yang menyinggung mama yer
rasa tak nak balik sebab seronok pot pet pot pet...tapi setiap pertemuan mesti ada perpisahan, semuga panjang umur kita berjumpa lagi.  Memang seronok dapat berjumpa dengan taukeh kek ni dan chef fofolur Kak Hanieliza.

Terima kasih mamafami..kalau buat lagi panggillah akak ni yer..

5 ulasan:

  1. hohoho, kak, ni betol2 raya ni. tadi baru 1st umah tebuka bear punya. rumah terbuka...bkn2. fakulti terbuka. siap ada kambing golek lg. ahad baru ada rumah terbuka...tp takut kene jd dish washer la plak :)

    BalasPadam
  2. wow..meriahnya...nak join jugak boleh? hehe

    BalasPadam
  3. salam kak

    seronok btl

    same la mcm kwn sy sorang tu,jgn hrp nk tepek pic dia kat blog hehe

    xper hormat prinsip org

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    untungnya berblog...ramai kawan

    Wassalam

    BalasPadam
  5. salam kak ina
    bestnya dapat jumpa dia orang....
    teringin juga nak ikut sama....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers