OOO

Sabtu, Oktober 16, 2010

Kita Minum Dulu Sebelum Berjimba-jimba

Hari Sabtu lepas akak dapat undangan berjimba-jimba di Cosmo's World , Times Square bersama member-member Nuffnang.
Sebelum tu kami breakfast di Mc D.   tianchad  baju t shirt putih
Biasalah orang muda sekarang ni..suka makan makanan segera.
Miss Xerox,tak kenal, zaid (Tq tianchad ambik gambar)..Kebanyakkan yang hadir berbangsa China.Tapi best sebab semuanya peramah sungguh...
zaid jadi omputih...
 akak cuma beli roti dan minum ni ajer....masuk di taja...
makan minum beli sendiri
Gelak bila Imran kata...Mak lain kali jangan tudung ni..macam Minah Indon...sabar ajerlah..Miss xerox..very friendly..suka dengan dia..
semua tak sabar nak gi main
Tempat ni kan sesuai untuk anak muda..akak jadi mak kat situ..
haruslah pegang fail tu kan...jejaka-jejaka yang hadir nak berjimba
Tak lama Redmummy sampai bersama suami dan anak perempuan dia.
rancak betul Red bercerita dengan Fresh...lepas tu semua masuk dan 
bermulalah penggembaraan bergembira di situ

6 ulasan:

  1. salam kak

    dah lamae sy x gi time square hehe

    BalasPadam
  2. Ina... seronok dpt berjimba2 eh? Hehehe... jarang dengar perkataan berjimba2 tu...

    Kita sekarang sibuk... lama dah tak buat entry atau masuk kontest... sibuk berulang alik ke KL - Melaka... dan macam2 sibuk lagik

    BalasPadam
  3. Salam kak, tak penah pg times square lg...kuno betul.ngahaha...tp akak men tak? takkan tengok je?

    BalasPadam
  4. BESTNYA...
    HAHA~

    McD kat tepi tu je kan..
    tu yang lepak situ eh..

    BalasPadam
  5. wahhhhhh..
    syok jadi akak nie..
    ena lom merasa lagi akt yg nuff anjurkan.. susah anak2 kecik nie.. huhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers