OOO

Rabu, Oktober 13, 2010

Merempitlah Pulak

Risau gak tenguk gambar Yana naik moto kat sana tu. Macam dah jadi Minah Rempitlah pulak.
Tapi nak buat camno, dia kata moto tu memang berguna di sana.
Boleh di katakan ramai juga pelajar perempuan yang beli moto termasuk pelajar senior.  Guna duit sendiri.
Lawa juga ek pemandangan kat sini.
Kat India..kalau nak ambil lesen moto kena beli dulu..tak macam kat
 Malaysia sebelum boleh bawak kena ambil lesen dulu.
Walaupun berat hati nak benarkan dia beli moto  terutama suami akak..tapi demi keperluan kami relakan.  Jangan bawak laju-laju ek...kang jadi apahal susahlah pulak mak ayah kat sini.
Kalau boleh janganlah jatuh ker apa ker? bawak secara berhemah tau.
Hati-hati yer anak-anakku semua...
Lepas merempit ..berkelah dan makan-makan 
(semua gambar cilok dari fb member dia)
oppp..apasal ambil gambar camni
akak paling suka gambar yang ni
mereka berkelah di tepi tasik apa tah...
kajol di ngurat dek ane..(gurau yer mayo)
makan apa tu..

 senang hati tenguk semua happy
(semua gambar cilok dari fb member dia)
 p/s hairan lah kenapa dia orang tak pakai helmet ek?

21 ulasan:

  1. scooter oklah tu kak ina.. tak de lah dia nak buat wiley tau wekang.. berat. hehehee..
    kalau dia rempit gak masukkan dalam ohpemandu..

    BalasPadam
  2. kak, yg mcm padang tu, seakan2 tempat shooting filemm kan..lawaa..

    BalasPadam
  3. ina..doakan saja semoga yana selamat..
    motor tu..mungkin keperluan dia disana..supaya senang untuk kekuliah..

    BalasPadam
  4. Salam kak

    ye la... pandai anak akak jage diri tu

    InsyAllah

    BalasPadam
  5. kt mesia, bwk motor luh, bru amik lesen kan..heheheh

    BalasPadam
  6. tgk gambar2 nie mesti buat akak rindu kan kak?

    BalasPadam
  7. kak ina ada anak dara rupanya.. camne la sy terlepas pandang ni..

    hohohoho...

    bila balik malaysia?? hehe

    BalasPadam
  8. kakIna,
    jgn risau sgtlah..Insyaallah pandai Yana tu jaga diri..tp pemandangan tu mmg cantiklah..nanti kak Ina letaklah gambar tempat kuliah dan rumah Yana pulak..mana tau ada yg teringin ikut jejak Yana

    BalasPadam
  9. salam kak, wah gmbr menarik..mcm kt mesia je :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  10. cantik jugak pemandangan kat sana ekk..share la byk2 lagi gambar2 kat sana..

    BalasPadam
  11. ok apa naik motor..kak ina jangan risau...nampak best sangat kat sana...mcam gi holiday je...

    BalasPadam
  12. errr.. bole panggil mak ina kl tak? haha

    BalasPadam
  13. comei je scooter kan kak.. oh.. reramai yg naik ok la.. cantik pemandangan kat situ..

    BalasPadam
  14. wah.... semua geng2 scooter nie...

    BalasPadam
  15. bestnya pemandangan kat sana...mcm kat sini juga~~
    insyaAllah...Yana pandai jaga diri tu, mudah2an semuanya selamat belaka ye kak ina~~

    BalasPadam
  16. Salam K'Ina.. npk best je.. enjoy Yana kan.. tp bgus diaorg ni kemana2 dlm 1 group.. x la bimbang sgt kan..

    BalasPadam
  17. tak mahal ke scooter kt sana?
    siap boleh tangkap sorang sebijik tu..
    maybe helmet takde jual kot kak! hehehe

    Tips Gadis Menunggang motosikal di Malaysia

    BalasPadam
  18. cantiknya pemandangan kat sana..comel2 jer motor diorang...

    BalasPadam
  19. scooter mmg sesuai utk org perempuan. xde hal kak ina, dun worry, insyaAllah kalau hati2, bawak apa pun selamat

    BalasPadam
  20. wah...wah...wah dah merempit la pulak yana ye kak..huhuhu...hati2 ye yana...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers