OOO

Jumaat, Oktober 15, 2010

Macam-macam ada di Chocolate Zone

Dah nama Chocolate Zone mestilah jual bermacam-macam jenis coklat.  Yang ini untuk harijadi.
Untuk Majlis Pertunangan.
yang ni pun sama 

NormalChox

untuk ulangtahun..
macam-macam design..maca-macam warna..pilih ajer yang mana satu yang berkenan di hati.  Harga yang ditawarkan pun berbaloi
salah satu tempahan dari pelanggan

cantikkan lolypop ni..sesuai untuk di beri kepada 
kanak-kanak semasa meraikan harijadi anak
 
dan yang ini juga


ChocoXon is being created for chocolate lovers -- by chocolate lovers. It's for people who have a passion for chocolate. Perhaps even an obsession for chocolate... Owner/Chocolatier, Raja Nor Azura Raja Saleh,her husband Mazlan Yahya and her youngest sister Raja Normadiana are dedicating this website to all choco lover.

With the rich tradition in producing the finest quality of compound and converture chocolate. Yes, we are new in this industry but we still in the process towards to be leading manufacturer of premium compound and converture chocolate in Malaysia. Our business strategy is aimed at fulfilling customers' needs through our creativity, quick time to market, strict quality control, operation flexibility as well as efficient marketing and pricing strategies.


Here you'll find the very best of everything chocolate:
  • how to enjoy chocolate even more;
  • how to create divine chocolate desert;
  • the truth about chocolate and your health;
  • fun chocolate facts and polls;
  • how to make chocolate... and much, much more!
We're just getting started though, so be sure to bookmark this site and visit every few days -- after all, you'll want to find out the latest scoop about your favorite food.
If you like to have a free sample...please let us know by sending an email to us at chocoxon@yahoo.com and state that you are interested to have a free sample for our chocolate range.

Jika hendak membuat tempahan :

No: 16, Jalan Semenyih Impian 20,
Taman Semenyih Impian,
43500 Semenyih,
Selangor Darul Ehsan



012-2614176 (Azura) @ 019-3630673 (Mazlan)




chocoxon@yahoo.com



Chocolate Zone telah bermurah hati menjadi penaja bagi contest akak.  Betapa terharunya rasa hati sebab walaupun tak pernah bertentang mata dengan tuan punya Chocolate Zone tapi beliau dengan senang hati nak jadi salah seorang dari penaja.  Terima kasih sekali lagi.


Berikut adalah hadiah yang disponsor:

Hadiah tempat pertama :

Hadiah tempat ke 2:
Hadiah Tempat ke 3:
Voucher tersebut akan diposkan kepada pemenang. Pemenang2 boleh memilih sebarang produk ChocoXon ataupun anak2 syarikat ~ngeee~ iaitu : The Cake Fairy atau KotakByAzura.


Tarikh tutup minggu depan..cepat-cepat..nanti terlambat..menyesal tak dapat coklat ni..tapi tak per..jika tak dapat boleh order dengan Chocolate Zone

3 ulasan:

  1. salam kak;
    uii bestnya kalau dapat voucher ni kan kak....boleh makan coklat puas2 huhuhu.....
    kak saya dah join contest akak dan dah tinggalkan komen dan permalink kat entry tu...sila2 la terjah blog saya ye....hehehe

    BalasPadam
  2. nak elak makan cokelat, sebab dah berisi lepas raya..hehe

    BalasPadam
  3. Kak ina : Tenkiu coz buat n3 blog saya..huhuu..ada masa nnt bleh jumpa ngan kak ina :)

    Shioro_La: Masuk contest dah ke??

    n@m@n : hehehe sape kate coklat menggemukkan...kikiki

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers