OOO

Ahad, Oktober 10, 2010

Siapakah di sebalik http://furdunesia.blogspot.com


Siapakah Fareed Sairi ini?-

1. Membahasakan diri beliau sebagai tukang tulis.
2. Mula berblog pada  29hb June 2010.
3. Kebanyakkan isi kandungan blog beliau memang di sertakan dengan bukti (My Science Articles)
4.  Rasanya beliau ni  masih menuntut..tapi tak sure kat mana.
5.  Beliau ialah orang ke dua yang sudi nak sponsor contest akak.
Sumbangan beliau ialah sebuah buku Tariq: Penakluk Andalusia (novel islamik) berharga  RM15.00.

Terima kasih akak ucapkan kepada beliau ..nak tanya?  Tak nak masuk ker contest akak ni.

Marilah kita terjah ke blog beliau  http://furdunesia.blogspot.com/

3 ulasan:

  1. ohh thnaks for the info sharing ...baru ler saye tahu skrg nie uhuhuh

    BalasPadam
  2. hadiah yg di sponsor tu sungguh menarik

    BalasPadam
  3. huhuhuhu....terharunya...Terima kasih sejuta tangan saya ucapkan sbb akak sudi buat satu post untuk saya :) untuk pengetahuan akak, saya dah tamat menuntut di UKM. skrg jadi staff akademik kat situ plak :)

    terima kasih sekali lagi. da jd sponsor kecik segan lak nak join.ngehehehe...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers