OOO

Rabu, Oktober 06, 2010

Terjah Rahz Bakers Enterprise (Sponsor Pertama)

Seperti yang di janjikan..masa untuk menerjah sponsor contest akak..

akak baru ada masa nak terjah sponsor contest akak ni..sorrylah terlambat ek..asik sibuk dengan upacara makan-makan..makan..sabar ajerlah..lepas ni kenalah jogging nak buang lemak di badan.ahakss

Bila masuk ajer ke blog beliau...waduh enak-enak sungguh hasil tangan beliau ni.  Macam-macam ada. Kukis dan kek pun ada...
 Kek Moist Coklat memang mengancam kan..
harga memang berpatutan
Kek Kukus buah-buahan...Terdapat dalam dua versi:  Lembap atau kering. Menggunakan bahan-bahan terpilih.
Jika nak tau harga sila ke blog beliau.
 
  • Rahz Choc Chip Cookies yang  belum di make up ..memang mengancam  bukan ...dan kukis ni akan di menangi oleh peserta contest akak nanti.

Segala Pertanyaan anda boleh email ke rahzcookies[a]gmail.com atau telefon 019 759 6778

Jika nak tau harga sila ke blog beliau http://www.rahzbakers.com/

6 ulasan:

  1. wah2... beshnyer fruit cake tuh... sabo2... sme sponsors ader sesi terjahan ker? wow!!... selamat menerjah yer, k ina....

    BalasPadam
  2. wah!!! sedapnyer nampak...
    klu tgk live nie lagi runtuh iman org yg dlm proses diet nie cam deqlis nie.. huk huk huk ...

    senang lah lepas ni klu mencari kukis dan kek terjah rahbakers...

    http://ellismelia.blogspot.com

    BalasPadam
  3. mak aiiiiiiiiii kak ina! Nak buat contest pun pakai sponsor ekkkk... Hebatlah kak!!! Semoga akan terima lebih banyak sponsor :)

    BalasPadam
  4. bhuhu terliur tgk kek tu kak.heee

    BalasPadam
  5. maaf kak ina baru sempt on9.bizi buat kukis adik ipar kawin ahad ni.apapun thanks ye show up blog sy yg masih belum sempurna tu.
    will update by next week.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers