OOO

Selasa, November 30, 2010

Bertemu Penulis Buku Masakan Puan Hanieliza

Laaa baru perasan follower akak dah mencecah ke 1,000 lebih. Syukur alhamdulliah. Walaupun di kata macam-macam dek mak/pak enon tapi masih ada lagi yang sudi nak datang ke blog akak.
cilok dari blog inahar sebab akak sampai lambat

Kak hanieliza call akak minggu lepas, bagitau ada beliau ada shooting untuk buku baru beliau di Setiawangsa dan ajak akak jumpa bersama seorang lagi blogger yang meminati beliau inahar.
kak liza in action
Cadang nak gi hari Rabu tetapi di sebabkan Inahar ada hal lain terpaksalah di tunda kepada hari Khamis. Sesat gak akak nak mencari rumah member Kak Liza tu. Sape kata duk Kuala Lumpur tau semua jalan. Lagi fening adalah.

Pagi tu gi dulu ke jualan TEFAL..mesti pergi sebab ada barang yang nak di tangkap. (cerita lain kali yer)

Inahar ashik call akak tanya kat mana..tapi sayangnya akak tak perasan sebab akak silentkan hp akak. Dia pun dah risau sebab terlambat dari masa yang di janjikan. Alhamdulliah setelah merapu meraban cari jalan barulah terjumpa.

Masa tu Kak Liza dah siap dah shooting. Bolehlah merasa semua juadah yang kak Liza sediakan.
bersama tuan rumah Puan Noni
Sape yang dah pernah jumpa Inahar taulah betapa awet mudanya dia ni..kecik molek..kami bergossip gak pasal mak/pak enon yang kepohchi pasal tudung hitam mahal akak tu. Terima kasih di atas sikap perihatin mereka terhadap akak.

Begitu pantas masa berlalu,perut yang lapar menjadi kenyang dek menjamah hasil kerja tangan kak liza. Setiap pertemuan mesti ada perpisahan, insyallah jika ada panjang umur kita berjumpa lagi.

p/s Jangan lupa beli buku Kak Hanieliza.
Berbaloi-baloi jika membelinya. Dapatkan di kedai buku berhampiran anda.

18 ulasan:

  1. Ina... syok dpt jumpa kak Hanie ye... bukan senang nak jumpa chef terkenal yg sibuk tu...

    BalasPadam
  2. betul akak...saya pun dah beli buku kak liza buat koleksi..memang berbaloi...hihi

    BalasPadam
  3. den pon nk beli la,lalalaaaa :P

    BalasPadam
  4. umi kite ada banyak koleksi buku mskn k.hanieliza ni..

    BalasPadam
  5. bestnya dpt jumpa puan hanielize yg famous ni..me pun minat dia...teringin nak jumpa in person :)

    BalasPadam
  6. tertarik dngn cupcakes tu!
    yummy. hehe

    BalasPadam
  7. munna selalu masauk blog dia resepi..

    BalasPadam
  8. macam best je buku dia. huhu..
    1st time dtg blog ni. jey yusuff follow ek

    BalasPadam
  9. tak minat dan tak pandai masak kek tapi minat makan.hehehe

    dan sebab itulah sy tak berapa kenal akak ni,tapi klo dh ade buku sendiri mmg kira pemes dh ni.:)
    btw kek tu comel la.mesti sedap giler ni.:)

    BalasPadam
  10. wah best nyer kak
    jumpa kak hanieliza...
    kadang2 kalau takde idea nak masak
    zana selak jer buku resepi kak hanieliza tu

    BalasPadam
  11. Buat masa ni, lebih suka tulis resepi dalam blog Kak Ina, Mat Gebu dan Kak Hana memories.

    Nanti, bila dah penat menulis, cari jugak buku Kak Hanieliza tu. Eheh.

    BalasPadam
  12. kak..bestnya..

    mesti best dapat rase kek2 dan masakan semua..huhu..

    BalasPadam
  13. salam kak ina..
    Tau gk kak hanieliza wat kelas tp x berkesempatan lak..Klu gi aritu mesti dpt jumpa kak ina sekali..hehe..sure meriah..

    BalasPadam
  14. best3..dpt makan free.sonoknye org yg rajin masak2 nih

    BalasPadam
  15. Saya ad jual set tefal murah dr harga pasaran malaysia....saya amik stock direct dr uk...
    Boleh check fb saya Estin Trada Kitchenware atau whatsapp saya0196660129

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers