OOO

Sabtu, November 27, 2010

Bilalah mak nak gi sini

Chewah anakku ini..
Muda-muda dah gi sini yer..
mak dah ayah pun tak pernah sampai lagi...patung sape ni
Jangan masuk tempat judi ni yer...ambik gambar tak per
Jelous ayah dan Firdaus tenguk abang dah gi sini..
pasal mereka berduakan peminat bola Liga Omputih ni...
bukan mereka berdua ajer..
ramai lagi orang Malaysia yang minat kan
mahal tak harga kat sini?
member sehati sejiwa
Mak tenguk abang happy ajer..ayah kata bertambah putihlah abang ni
bestkan dapat gi jejalan
wah ni Firdaus favourite team
sajer abang nak bagi Daus jelous ek
mak bukan kenal pun dengan pemain ni
tapi kenallah dengan pasukan biru ni..Firdaus kan peminat setia chelsea
Daus kata dia memang jelous giler
Tak masuk pun kat dalam.tiket mahal kot..
cantiknya pemandangan kat sini
cantik sungguh bangunan kat belakang
ambil gambar kat depan ajer ek
tempat mahal ni bang..jangan masuk..ni tempat jutawan bershopping..kalau window shopping tak aperlah kan..
Nak naik Eyes of London ni mahal kan..baik tak yah naik..lagi pun abang dah naik eyes of malaysia kan..sama ajer...cuma pemandang ajer berbeza

Insyallah kalau ada rezeki lebih ..kami akan ke sana juga. Kami semua rindu dengan abang.

p/s Terima kasih Ros sudi buat N3 untuk akak.
http://littlemamadiary.com/blogger-bila-kita-di-perhatikan-di-kutuk-maknanya-kita-popular/

21 ulasan:

  1. wah...seronok tengok anak kak ina bahagia kat sana...muda2 dah sampai..alhamdulillah...insya'ALLAH kak ina..kalau ada rezeki lebih apa salahnya kan... :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..
    time belajar le nak merasa p negara orang.. sebab tambang murah + free..
    moga "abang" rajin2 belajar dan balik bawa kejayaan..

    BalasPadam
  3. Apalagi Kak Ina, kumpul duit Nuffnang tu.. jangan di usik.. nanti dapatlah sampai.. Takpun tunggu duit KWSP cukup masa nnt... kluarkan bleh pergi.. ;)

    BalasPadam
  4. huwaa..happy je tgk anak kak ina,,sis..thniah ek tercalon..

    BalasPadam
  5. wahh, tx lama lagi kak ina pun kesanalah ya...bestkan...dia gembira kat sana, mesti kak ina pun senang hati...moga dia berjaya...

    BalasPadam
  6. wa... seronoknya jadi pandai.. belajar sambil jalan2.. wah2..

    BalasPadam
  7. salam
    pesan kat dia bawak balik mat saleh sebagai menantu

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Ina

    moga kak ina pun dapat pergi kesana
    biar anak tinjau2 dahulu
    nanti senang bawa kak

    Wassalam

    BalasPadam
  9. k.ina, itik tu buat rendang pun sedap gak..
    kehkehkeh!!!

    BalasPadam
  10. Tunggu anak2 besar n berjaya, boleh dorang bawak akak pusing2 satu dunia. Hehehe ;p

    Jangan bawak balik Mat saleh dah la ;p

    BalasPadam
  11. Wow, my Hubby is hardcore fan of Chelsea! Drogba is his fav player...

    BalasPadam
  12. Whoaaa... memang jeles gak laaa... Ada rezeki murah .... moga akak2 juga dapat pergi kat sana...lagi satu boleh merasa servis internet kat oversea yang semestinya LAJU dan TIP TOP.....

    BalasPadam
  13. kesian maknya..tengok gambar je lah..tunggu anak dah kaya nanti, minta diorg sponsor pulak nanti..hehe

    BalasPadam
  14. Akak hebat dpt lahirkan anak yg hebat2 camni (^_^)..isk, hensem pulak tu! hehe

    BalasPadam
  15. wahhh best2 biler arr lela leh singgah

    BalasPadam
  16. wah!!!best btol!!!emirates stadium!!!!

    BalasPadam
  17. perghhhh sonoknye anak bujang tu.... walaupun k ina tak dapat ke sane, tp tentu senang juga rasa hati tgk anak bujangnye elok2 aje di sane, kan...i'allah adelah rezekinye tu nnt...dptlah k ina & fmly ke sane.

    BalasPadam
  18. Seronoknya anak Kak Ina dapat melancong di luar negara.. Takpe Kak Ina, biar anak ronda2 dulu tempat2 menarik, lepas dia kerja minta dia bawa bonda dan ayahanda tercinta pula.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers