Ahad, November 14, 2010

Digi Pimp My Music

Akak sajer jer hantar tweet tweet pasal Digi Pimp My Music ni.  Dapatlah pulak..
Oleh kerana jatuh malam Jumaat ......shhhhhh...terpaksalah gunakan khidmat my manager.  Apa guna ada manager kan.  Dahlah keluar duit bayar gaji kat dia.  Rugi gak tak gi sebab dah lama tak jumpa Mr Bean ni.  Muka makin panjang ajer.  Alahai dik..kecian akak tenguk .
 robb jadi apa ek...
Cik Lily dan  myredfingger sebab membelek dan berangan nak beli.
Ada potongan hargalah pulak dari RM8.00 ke RM5.00 .  Biar betik, murah giler
 Kelakau tenguk gambar ni dia orang kena joget (akak tenguk dd joget cam robot ajer) Nasib baik akak tak pegi..manager akak yang kena. Kalaulah akak gi memang roboh pentas tu.
 
Sebenarnya sape yang datang pakai costume  terbaik akan di suruh membuat persembahan di atas pentas.  Ada  pakai pakaian stail AC Mizal, Elvis,kembar Lady Gaga ga..ga.. dan lain-lain lagi.
Wah tak sangkalah  eyriqazz ni tertarik tenguk tiger show...opppppp lady gaga tiruan punya tarian yang buat meleleh air liur eyriqazz yang lelaki-lelaki yang hadir.  Kalau wife dia tenguk..habislah
Klon Lady Gaga yang bergaya ala-ala tiger show yang menggetarkan naluri lelaki disana telah membawa pulang  Iphone 3GS!
Lagi seorang yang tak dapat mengawal nafsu di malam Jumaat.  Hazman dalam cubaan  nak meramas ajer payudara Lady Gaga ni.  Boleh tahan ek kamu ni  Hazman.
Jejai pulak jadi klon P.Ramlee..al maklumlah dia ni peminat tegar arwah P.Ramlee.  Tentu balik ke rumah isteri dia sambut dengan senyuman mesra sebab suami dia bertambah handsome.  almaklumlah malam jumaat.
Keadaan dalam tempat ni..lepak dan makan..makan..makan..
Tali barut yang hadir...oiitttttttt cuma Cik Lily
sajer tali barut perempuan yang hadir
 Talibarut yang hadir termasuk si ddfabulous  (lama tak jumpa), myredfingger bersama klon artis Lady Gaga..ga..ga... Bean  pulak ashik cover kepala dia ajer.  Kenapa ek.

Hairanlah kenapa Hamzah yang terkenal dengan kelucahan  di blog beliau dapat mengawal nafsu pada malam tersebut.  Dah bertaubat ker sejak menang Blackberry Torch. 

kredit gambar daydeck86.com dan eyriqazz

6 ulasan:

  1. fuhyooo... gmbr eyriqazz tu paling mahal.. har har har

    BalasPadam
  2. haha.
    katakanlah kalau akak pergi, akak nak jadi siapa ?
    XD

    BalasPadam
  3. memang seronok betul join event ni ya

    BalasPadam
  4. nasib tak datang malam tu juga.. kalau bawa wife.. mau kena piat telingga tengok tiger show..hahaha

    BalasPadam
  5. tu mmmg ramas btul2 ke kak? ishhh biar betull

    BalasPadam
  6. wah hebat gak penangan joget lambak tu ek

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers