OOO

Rabu, November 17, 2010

Let's Get On Board. Say No to Child Abuse

Malam Selasa lalu akak dan Eriqazz pergi ke Bangsar Village.ini akak yang warna kan
 
Oleh sebab sampai awal..Eriqazz belanja akak minum kopi mahal ni.  Seumur hidup memang tak pernah masuk ke Starbucks sebab takut tenguk harga yang berdentum.  Akak kan biasa minum nescafe atau kopi kapal api.  Tapi bila orang nak belanja, akak ambil ajer sebab tak baikkan.
Kalau nak tenguk gambar akak kat situ pergi kat  
http://www.eyriqazz.com/2010/11/kak-ina-kl-dan-starbucks.html
 Terima kasih ChurpChurp yang sudi menjadi penaja di  Pump Up The Volume Talk.
 Register kat sini
 Lepas register dapatlah kupon ni.
Let's Get On Board.
Register and Say No to Child Abuse

Get on Board by visiting www.uniteagainstabuse.my
dan jangan lupa ker http://www.facebook.com/unicef.malaysia

11 ulasan:

  1. kakina; akak kenal dgn Eriqazz blogger tu ek?

    BalasPadam
  2. Hurmmm... takk dapat join la aritu sebab kena keje malam.... skali skala layan cappucino okey gak kak... ;-p

    BalasPadam
  3. stop child abuse!! rugi x dpt g.. salu aie lambat tau psl bende2 cmne.

    BalasPadam
  4. Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article

    BalasPadam
  5. i support..!!
    Say no to child abuse..

    BalasPadam
  6. i support..!!
    Say no to child abuse..

    BalasPadam
  7. kami pun support say no to child abuse..:)

    BalasPadam
  8. tak aci eyriqazz banjer akak sorang

    BalasPadam
  9. Xff k qnd g free xxx, xxx tube. Bvu z, omn qiqgda|uud hgrtgoe e ez dp.

    BalasPadam
  10. Если спрос на проституток не падает, так зачем же урезать предложения?
    Они при этом пассивно сидят за столиком, потягивая коктейли, ожидая встретить чей-то заинтересованный взгляд, и только встретив его, начинают пускать в ход свой стандартный набор начинающего мачо.
    И не секрет, что многие девочки в бане не прочь эти желания удовлетворить. Но, повторяем, речь не об этом.Что делают девочки в бане?

    [url=http://dosug.edu.ms]Проститутки Бибирево [/url]
    http://dosug.edu.ms

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers