OOO

Isnin, November 08, 2010

Serba salah


gambar cik google..
Serba salah dibuatnya....
Ramai yang nak jadi geng facebook akak (perasan cam fofolur jap).  Akak tak kisahlah sape pun nak kawan dengan akak.   Apa salahnya jadi kawan-kawan cyber kan. Untung sebab boleh dapat ramai member.

Yang nak add tu ada yang akak pernah bertentang mata dan pot pet dengan mereka.  Dan ada pulak yang tidak.
Tapi jadi masalah pulak bila mereka cuma add akak untuk promote barang jualanlah pulak.  Bukan nak jadi betul-betul member. Tapi akak  tak kisahlahkan sebab mereka nak cari duit secara halal.  

Ada pulak yang add tapi tak nak perkenalkan diri.  Camner akak nak terima.  Dahlah nama samaran pastu  gambar pulak letak entah apa-apa.  Geram betul dibuatnya.

Sekarang ni akak tak add sape yang tak letak nama dan muka dia.  Akak akan tanya dulu.  Masalahnya bila akak msg, mereka kata mereka ni selalu datang ke blog akak dan jadi silent readers ajer.

Habis camno..tak kanlah tak nak add nanti mereka kecik hati dan tak nak datang lagi ke blog akak.  Sabar ajerlah kan.

Ishhh memang serba salah di buatnya.

28 ulasan:

  1. memang fenin kan kan...accept je lah kak...

    BalasPadam
  2. Waduh. Kalau dah fofuler, memang macam tu lah lumrahnya kak. Yang penting, berhati2 kak.

    BalasPadam
  3. Saya pun ada masalah yang sama gak kak. Bila tak approve nanti depa kata blogger sombong. So apa kata buat 1 lagi akaun FB khas utk blog. I mean sesiapa yang kenal melalui blog, add kat situ. Yang lebih personal, kenal rapat jer leh tau FB yg personal. Ok x?

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  4. salam kak

    tu la kan,yg letak name bkn2 kena hati2

    akak,kite belum berkawan diFB dan twitter la...name FB saya Hurin Adwiyah,twitter bonita piah hehe

    nti saya cari akak blh?

    BalasPadam
  5. alahai kak, x pe kaka, kalau die req je akak msg je tanya ni sape, dok mane, no tepon bape, hehe, dah kenal baru acept. hehe

    Terkini : Pemandu Bas Dirotan

    BalasPadam
  6. sebab tu la saya malas nak buka fb saya tu..
    tak abis2 jual barang..
    tak de ape pun sebenarnye..
    rakan sampai 2,3 ratus tapi bertanya kabar tak pernah..
    tetibe je dah tag kita dengan beg tangan la,kain tudung la..

    BalasPadam
  7. aduhaii serba salh kn kak kalu situasi camni..... elok kalo akk tanya dulu camtu... mcm cadangan suffer

    BalasPadam
  8. tak per accept jer, kalau lps tu rasa mcm serabut ke apa, boleh remove from fren list anytime (one click only) :)

    BalasPadam
  9. Aslkm

    Hehe nak add inalah....

    BalasPadam
  10. ina..memang betul betul serba salah tu..kena fikir mana yang baik la kan..

    BalasPadam
  11. kak ina..

    pe kate wat fan page.. dorg just perlu like n unline je...

    td baru saja watkan untuk jard.. senang mudah n xsakit hati cam nie he..23x


    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  12. saya pun banyak tak approve..approve yang kenal je..hehe..

    tapi takla sebanyak kak ina

    BalasPadam
  13. kak Ina,
    nanti add saya erkk;D
    kita kan dah pernah petpotpetpot dan ambik gambar berduaaaa..ihiks..;D

    BalasPadam
  14. sama la ngan ai pon kak.serba salah dibuatnya. smp penoh wall org tag barang. trus ai removekan tag tu..huhu

    BalasPadam
  15. ramai org kenal k.ina, mesti berduyun yang nak add. tpi kena hati2 kalau nk approved..

    kalau letak gambar anak,akak approved tak??


    ALERGIK TELUR

    BalasPadam
  16. haish..klo saya pon serba salah

    BalasPadam
  17. itu yg x best. tp kan akak, kita ada hak utk add atau remove sape2. jgn serba salah

    BalasPadam
  18. Rasanya kalau dah tak reply mesej yg akak beri tu, ditambah dgn guna nama samaran dan guna gambar entah apa2 tu.. baik Kak Ina "remove"kan je dari friend list. Tak perlu nak rasa serba salah..

    BalasPadam
  19. kak ina..nanti approve yang fiza punya ek..hehhehe

    BalasPadam
  20. kak ina, add je dlu pastu kalau dia tag akak utk biz dia yg mcm tah apa2 ntah tu, akak remove dia balik..

    psst : FB akak apa? hehe.. nak add leh?

    BalasPadam
  21. saya main accept je kak..kdang2 rasa nak ignore je tapi cian lak diorang ni

    BalasPadam
  22. Salam Kenal Kak Ina,

    Saya baru dua kali jejak sini, nak juga kenal dengan blogger yang popular macam akak...:D

    Saya pun biasa accept kalau tengok gambar saya kenal, kalau tengok pada gambar dah tak kenal....buat diam je, manalah tahu kot2 lepas tu baru teringat, baru accpet..:)

    BalasPadam
  23. hmmmm... cadangan broframestone tu okey gak..... buat fanpage...tapi kalau nak accept kat FB okey....arap2 diorg tak mengarut udah laaa

    BalasPadam
  24. nasib baik saya tak sefofular ni.. hehe

    BalasPadam
  25. nak add akak juga...apa fesbuk akak..hehehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers