OOO

Ahad, November 28, 2010

Tercalun????

Terkezutt beruk bila http://munira.inter.net.my/ bagi tau akak tercalun dalam http://bpm-undi.blogspot.com/. Tak sangka pula boleh terpilih dalam senarai Blog Personal Isteri Pilihan.

Ia di anjurkan oleh Azman Roslan.com.

Bila tenguk saingan akak memang hebat-hebat belaka mamabloggers ni. Ada Redmummy dan mak Hanis Zalikha. Bangga jugak sebab tercalun walaupun undi tak dak lagi. Undian masih peringkat pertama lagi.

Terima kasih kerana sudi meletakkan blog Akak pun tak tahu sape penganjur dan sebab apa mereka pilih akak. Terharu sesangat. Sape yang vote akak ucapkan ribuan terima kasih.

Terima kasih juga buat http://munira.inter.net.my/ sebab bagitau akak.

Jangan lupa check yer kat sini http://bpm-undi.blogspot.com/

p/s akak dah vote member blog yang akak dah kenal dan selalu datang ke blog akak seperti Dahlia Jornel, Dapur Tanpa Sempadan,Suffer8zine Territory,terbang tinggi-tinggi, Beautifulnara, Eriqazz ,Intan, Hana Love Nest, Sumijelly, Keluargaku Sayang (kalau ada yang tertinggal maaf yer..mata dah rabun..

Terima kasih Bean Moreno sudi buat N3. Terharunya..
http://www.suterablogger.com/2010/11/undi-blog-pilihan-malaysia.htmler

29 ulasan:

  1. kak ina...
    ish malu ai nama terpampang kat sini !*senyum malu-tucin*
    papepun..terima kaseh jua!

    gud luck kak ina!

    BalasPadam
  2. tahniah k ina. saya dah vote... hope akak berjaya

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina..meh kita sama2 memeriahkan suasana ini..

    BalasPadam
  4. Tahniah kerana sudah tercalun. Menang kalah lain cerita :)

    BalasPadam
  5. mali ada apa kak
    tak tau apa2 pun....

    BalasPadam
  6. waaahhh.. blog letop2 biasa laaa akan tercalon.. :)

    BalasPadam
  7. kak ina..ayu pun tercalon..agak terkejut tu...siapa agaknya yang calonkan ayu..

    psst: go kak ina...go...go..

    BalasPadam
  8. tahniah akak..all the best utk akak!!

    BalasPadam
  9. salam kak
    tahniah..dan rajin2 la berblog..update blog ya..:)

    BalasPadam
  10. kakina kl: tahniah kak! atas daya usaha akak juga ni....

    BalasPadam
  11. qaseh dah vote kak ina pagi2 hari nih. good luck darlink...

    BalasPadam
  12. blog saya tiada sape2 punnk calonkan...

    ke mmg xde kategori untuk saya he..23x

    BalasPadam
  13. wah..tahniah..moga akak terpilih menjadi salah seorang pemenang..

    BalasPadam
  14. tahniah kak.. hebat2 saingan..

    sy plak penin nak mengundi.. huhuhu

    BalasPadam
  15. kak.. gud luck.. kita dah undi kak... ;)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers