OOO

Selasa, November 09, 2010

Tertunailah hasrat dihati lagi

Alhamdulliah..tertunailah hasrat di hati nak beli oven besar ni. Letak atas freezer sebab tak dak ruang nak letak. 

Disebabkan kecian agaknya tenguk isteri dia ashik menunggu kukis masak dalam oven kecik sampai ambil masa yang lama, cik abang akak pun sudi nak sponsor beli oven besar ni.

Bukan RM  suami akak ajer tapi akak bayar juga sebab alhamdulliah rezeki dari buat kukis membolehkan akak beli oven ni dengan cepat.  Cadangnya nak beli bulan Januari tahun depan.

Dah test dah semalam.  Cepat dapat habiskan satu adunan.  Kalau guna oven kecik memang ambil masa yang lama nak membakar sebab  cuma boleh masuk 2 dulang pembakar yang kecik molek.  Buang karan pulak tu.
Akak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi membeli kukis akak , sampai ada yang order 2 kali.  Terharunya..

29 ulasan:

  1. mak oi....besaunyer oben dia. sonang lah keja nanti

    BalasPadam
  2. salam kak

    nak merase juge ni,nti saya email akak

    tahniah kak :)

    BalasPadam
  3. fuhhhh, impian tercapai. boleh laa buat byk kookis.

    tali barut dpt discount x??

    BalasPadam
  4. wah syoknya..

    kak ina, yang jauh2 belah utara ni boleh ke oder?

    BalasPadam
  5. bestnyerr..

    puas hati betul dapat avon besor tu..

    BalasPadam
  6. uwaa..besor..
    murah rezki nih..
    nak order juga la.
    camne eh nak order?

    BalasPadam
  7. akak, tahniah! moga terus sukses! :)

    BalasPadam
  8. Tima kasih kak ina!^_^
    Da suku 'selamat' yang semalam punya^_^
    Nak tanya akak,bekas kecik sikit(macam 50pcs)akak buat tak?
    Bukan apa,lagi besar..lagi cepatttt saya abeskan..muahahaha^_^

    BalasPadam
  9. Tertunailah hasrat di hati utk mendapatkan oven besor yer.. Ehh xtau plak akak niaga kukis.. Leh bgtau apa kukis akak jual, leh beli..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  10. wah wah wah.. oben baru tuh.. kelerz giteww.. lps ni leh jual kukis secara besar besaran.. hohoho..

    BalasPadam
  11. lepas ni leh amik order banyak sikit.. murah rezki akak

    BalasPadam
  12. k ina,
    europa nie ada dalam RM2K ke?

    BalasPadam
  13. huiyyooo....bisnes makin maju...ade oven besa dah...psni daftar syarikat..bukak bakery la kak ina..

    BalasPadam
  14. waaah sudah upgrade!! tahniah kak!!

    BalasPadam
  15. akak Ina bila nak tunaikan hasrat saya...kukis free special dari akak utk saya ..heheheh

    BalasPadam
  16. congrats dh dpt oven baru..moga2 biz akak semakin maju..Amiin

    BalasPadam
  17. kak ina,bleh buat bisnes kukis raya haji dah ni..

    BalasPadam
  18. wah2,ini sudah lebih...kukis saya bila mau siap?sudah setahun order ni..hik3...

    BalasPadam
  19. akak kukis coklat ade tak. nak beli! akan jual style mcm mana ni?

    BalasPadam
  20. wah, makin maju biz kukis kak ina nih..tahniah2...

    BalasPadam
  21. lepas ni leh kak ina..buat bisnes cookies.

    BalasPadam
  22. wahhhhhh...syok tu kak ina...
    dapat hadiah besarrrrr punyaaaaa....
    :)))

    BalasPadam
  23. wah dapat oven besar ni dapatlah besarkan bisnis kukis ni:)tahniah ya:)

    BalasPadam
  24. whoaaa.... sure lepas nie semangat nak buat kukis makin MEMBARA.... cayalah kak.....

    BalasPadam
  25. hoh! neh br bener, kak...alhamdulillah! berkat kerajinan dan kualiti rasa yg akak kekalkan...

    p/s: akak ipo sy pon nk upgred oven, nnti byk dpt bako cheese cake tuh... berkat jualan sy kt skola n opis hub.. tp dr blog lom lagikk...

    BalasPadam
  26. eh eh...syamelah oben kite.... ehehehee tp ade lain cikit laaa

    terus sukses kak ina!!!! mmg senang mengukis & mmbako dgn oben beso gedabak ni...cepat je kije...pasni kena p beli loyang beso pulaklah ye....

    BalasPadam
  27. Mesti sedap cookies kak ina..... nanti nak try taste gak....

    BalasPadam
  28. sama la ngan oven kite, tp kita buat bakar kek jer...hehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers