OOO

Rabu, November 24, 2010

TM Everyone Connects Birthday Bash

TM Everyone Connects (EC) Birthday Bash telah di adakan di Curve pada 21hb. November 2010 (Ahad) untuk meraikan ulangtahun pertama.

Ramai orang mencuba Sony Vaio terbaru untuk "Like" Facebook " Everyone Connect".
dapatlah gelang oren ini.
Mula-mula giliran budak-budak, pastu giliran papa-papa, kemudian giliran mama-mama main games sebut..I Love TMMMMMMMMMMMMM..(ada cam jam tau) sape yang dapat sebut paling lama..dia akan menang.
Gelak besar sebab tak menang...semput weiiiii (kredit gambar Anak Perak)
kanak-kanak ramai lepak kat sini. Main games
Anak kecil yang main bola dengan menggunakan tangan
Firdaus mencuba game Guitar Hero 5
Ada tak gaya rocker muslimah...

Jangan lupa pergi ke http://www.everyoneconnects.net. portal
bila klik ajer http://www.everyoneconnects.net..keluarlah roket..vrummm
The World of Everyone Connects..so let’s Connect,
Communicate and Collaborate.
kena like dulu yer kalau nak masuk ke sini
Icon untuk everyoneconnects Fella dan Felli
ikut ajer arahan yang di berikan
Open House - boleh dedikasikan hari jadi dengan e-card yang disediakan
Sini Maa - Korang boleh tengok trailer video-video yang menarik dan juga aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan oleh TM.
The Stadium - ader video tentang Manchester United, interview dengan pengurus Manchester United dan juga roomchat untuk peminat-peminat Manchester United.
Jamming Garage - boleh kenal dengan ambassador TM Bunkface dan boleh dengar lagu Through my window nyanyian Bunkface
EC Hall of Fame - aktiviti yang telah diadakan khas untuk everyoneconnects.net/

Teruja tak? Kalau teruja cepat gi terjah ke
http://www.everyoneconnects.net/

Pengacara majlis ialah Honey Madu dan Ben dari Fly FM.
Yang best sebab akak pun berpeluang naik ke pentas. (tq chearmster)

gaya menarik dari Bunkface masa main Guitar Hero 5
Seronoknya mereka bertiga ni sebab terpilih masuk ke tempat koleksi-koleksi lama Manchester United. Glamour betul mereka pada hari tersebut.
Jersi Manchester United dipakai pada tahun 1957 ada kesan darah lagi
tau..original maa..punyalah kotor..di simpan untuk jadi kenangan.
Bunkface, Summer Ash, Ben dan Honey Madu menyanyi lagu Happy 1st Birthday TM Everyoneconnects
Kek yang sedap..tapi tak dapat rasa...
Summer Ash seorang Gammer/Ambassador TM Unifi . Ternganga orang ramai tenguk kepantasan beliau main game. Gempak giler dia main Sudden Attack...hebat memang hebat
Bunkface memang sempoi.memang best. Tahun lepas pesta ni dibuat di Bukit Bintang dengan sessi karaoke yang terbesar bersama Bunkface yang telah menyanyikan lagu single "Through My Window" dan TM telah membawa Kumpulan Takio Hotel ke Kuala Lumpur. (tq lilyputih.com)
Tak sabar tunggu belon jatuh..macam kanak-kanak riang kan kami semua ni (kredit gambar Jmr)
Bila belon berjatuhan, masing-masing terus letupkan belon sebab
nak dapatkan cebisan kertas yang ada kat dalam belon. Kelakarlah..sebab ada yang pecahkan belon tapi kertas terbang kat tempat lain. Penat ajer pecah tapi orang lain yang dapat.
kami yang happy pada hari tersebut sebab banyak dapat free gift ..enjoy sebab
“Connections make anything possible”, so let’s Connect, Communicate and Collaborate.

Nak tenguk gambar lagi tak? Klik Ajer Kat Sini

7 ulasan:

  1. ben makin kurus lah. enjoy habis kak ina kat sana

    BalasPadam
  2. steady TM..!!!!
    alahaaaaii.. bestnyaaa..
    -merintis kemungkinan-

    BalasPadam
  3. Ehhh,ape viao kite buat kat da curve??*lempang* ^_^
    Wah kak ina...ade gaye!
    "Rocker,muslimah" tuuu ^_6

    BalasPadam
  4. hoho..best tu..glamer betul akak anak beranak

    BalasPadam
  5. terasa rugi rtak datang hari tu.. huhu..

    BalasPadam
  6. ewaahh.. ada gaya la kak ina pegang gitar tu
    gorenggg kak ina.. gorenggg.. hehehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers