OOO

Jumaat, Disember 03, 2010

Bekas Permaisuri Agong saman Syed Abdullah, Syed Hussein


Dulu akak pernah buat N3 pasal

Tadi dengar kat Buletin TV3 sebut hal ni terus cari dalam paper on9.


KUALA LUMPUR 3 Dis. – Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.

Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.

Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.
Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif.


sumber
http://www.utusan.com.

13 ulasan:

  1. bagus!~ padan muke si attention seeker tu...

    BalasPadam
  2. sokong sangat....dah agak bila ada pendedahan sebegitu mesti mcm ada sesuatu yang tak kena

    BalasPadam
  3. memang patut pon kena saman..sebab menceritakan peribadi orang lain tanpa keizinan..dah tak pasal2 kena saman

    BalasPadam
  4. erm no komen la....tapi gambar2 tu cam real je..

    BalasPadam
  5. padan muka uncle seekers tu!! teruk apa dia bt pada Aisyah..

    kak, t pun pnh jpa hanis di ikea bulan 6 dulu... sekali tegur dia mmg peramah.. tp x spi kiss dan peluk dia.. salam jer.. dia, mummy dan adik2nya mmg sgt friendly...

    kak, t dh privatekan blog, THE UGLY TRUTH.. ingat nak ur emel add nk invite u nanti

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care

    BalasPadam
  6. amik pengajaran..kena pikir dulu b4 wt apa2...

    ngeee :D

    BalasPadam
  7. hahaha...amik ko..kan kena saman

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers