OOO

Rabu, Disember 15, 2010

Gembiranya Rasa Hati

Hari ni hati gembira berbunga-bunga macam dapat duit 1 juta rasanya. Menang 2 contests hari ni.

Contest pertama yang akak menang kat kat blog

Akak peserta tunggal jadi akak layaklah menang. Nak baca tak camner akak kena buat? Kliklah DI SINI.

Hadiahnya ialah barangan Tefal berharga RM50.00 tapi Ayu tak sempat nak beli masa sales yang lepas.

Tak perlah Ayu..akak dah borong dah masa sales tu.. jadi masukkan ajer duit RM50.00 tu dalam bank akak dahlah yer.

Terima kasih sekali lagi yer ayu.

Contest ke 2 di Eyriqazz.com, baru pagi tadi dapat tau keputusan di http://www.eyriqazz.com/2010/12/pemenang-sagu-hati-my-raya-moments.html.
Akak pertaruhkan gambar masa kecik..comel tak? Walaupun cuma menang hadiah sagu hati akak rasa happy gak. Hadiahnya ialah RM10 Cash/Top up.

Akak nak hadiah cashlah. Nanti suruh akak tali barut tu masukkan dalam bank. Terima kasih yer penaja dan Eriqazz.


p/s Oh yer...jangan lupa join GA akak tu yer..last day hari ni tapi penyertaan terakhir pada pukul 12.00 tengahmalam ini. Cubalah yer.

Sempat lagi kalau nak join..jom terjah di

12 ulasan:

  1. tahniah kak..tak sabar nak tugu result GA akak

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    taniah
    akak selalu bertuah laaa
    Alhamdulillah

    Wassalam

    BalasPadam
  3. wah bertuah sungguh akak,,
    skali dapat 2 tu,,

    BalasPadam
  4. suke arr tgk gambar kak ina masa kecik...comey :)

    BalasPadam
  5. congrats akak! sgt best sbb menang cash tu!!!

    BalasPadam
  6. Baguslah kak ina ni rajin bercontest contest. Tahniah. Tabik you.

    BalasPadam
  7. Kak ina...tabikkk!
    Gigih woh masok contest.Kita ni yang nuffnang punyer pun "semput" nak buat!Cayala kak.Congrats!^_6

    BalasPadam
  8. Tahniah kak. Comel lah gambar masa kecik tu. Saya suka tengok gambar lama2, nostalgia tu. Lebih2 lagi gambar arwah atuk dan nenek :p

    BalasPadam
  9. alamakkk contest kedua tu nak protes boleh tak...? semua tali barut eyriqazz di larang join...!! hahahahahhaa

    BalasPadam
  10. Comelnya gambar dulu2 tu.. Tahniah ye kak.. Akak memang rajin.. rajin masak & rajin join contest..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers