Jumaat, Disember 03, 2010

Ingat Eriqazz ajer ker ambil gambar dengan Hanis Zalikha!!!

Dek kerana tahap kejelousan melampau-lampau kat N3 http://www.eyriqazz.com/2010/12/hanis-zalikha-yang-hot.html. Gambar dah ada dari malam semalam tapi malas nak buat N3.

Tapi pagi ni hati akak panas terbakar dan akak pun dengan semangat berkobar-kobar nak tunjuk yang my manager aka anak akak Firdaus pun ambil gambar dengan Hanis Zalikha.
Lepas ni manager akak nak ambil kerja part time jaga aka pengawal peribadi Hanis Zalikha dari di kejar-kejar dek Eyriqazz dan tali barut yang lain.

Sebenarnya semalam mereka dan kira-kira 50 orang lain join event
Nuffnang dan Event Nokia Ovi Store di KDU Damansara. Akak malas nak join pasal akak bukannya pandai nak buat benda ni semua. Kebetulan pulak ada orang order kukis 300 keping.

Kebetulan Hanis Zalikha pun ada. Apa lagi kelam kabutlah peminat dia terutama peminat fanatik Eyriqazz nak bergambar berdua. Tertunailah hasrat di hati beliau.
Dia tak leh peluk pun Hanis Zalikha tu..akak siap kiss and hugs dia tau. Tau apa pewangi yang dia pakai..tau mak dia drive kereta apa...berlagak weiii..geram punya pasal dengan budak tu.

Nak tau akak jumpa kat mana..gi ke vaseline launchinglah. (klik ajer)

p/s Tapi kan Firdaus pulak kata...


Mak..Lisa Surihani gak yang lawa
(dia peminat fanatik Lisa).


Tulah manusia , rambut sama hitam tapi hati lain-lain. Kita suka ini, dia suka itu. Tak sama kegemaran dan minat masing-masing. Betul tak?

34 ulasan:

  1. pergghh...bestnya 'manager' kak ina tu yer..untung dia! haha

    BalasPadam
  2. Ha3 kak Ina .. ela siap celebrate birthday dia kat rmh dia. lagi meletops!! hehe .. kalo tak caya gi tgk kat belog ela. Haha ..

    BalasPadam
  3. betul..bwtull.... eyriqq tak leh peluk hanis....hahaha

    Jom joint -->
    Give away dari Sumijelly & Sekilass

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  4. tertibe je rase menyesal x bergambar sama.. klu tidak sure dah dapat no tepon

    n silap hari bulan dapat parang he...23x

    BalasPadam
  5. wah...habislah lepas ni hanis zalikha jadi celebrity and x senang duduk asyik kena kejar..

    BalasPadam
  6. kalah artis hanis zalikha..pasni mesti banyak lagi model nak jadi blogger..hot!

    BalasPadam
  7. Hahahahaha kak ina dah tunjuk taring hahahaha....sekali kuar hah terbeliak semua ;)

    BalasPadam
  8. betul tu kak Ina rambut sama hitam hati minat lain2... tapikan kak ina la ni pun rambut pun dah lain2 kaler dahhh... heheheh

    BalasPadam
  9. gua leh peluk hanis.. adik gua hanis.. har har

    BalasPadam
  10. adeh.
    nak jumpe jugak dgn hanis zalikha.
    XB

    BalasPadam
  11. hehe..saya pulak teringin nak bergamabar dengan kak ina...;p

    BalasPadam
  12. hehehe akak siap dapat peluk lagiii

    BalasPadam
  13. sapa hanis zalikha nih?????

    BalasPadam
  14. Salam kak ina heheh
    dah lama x masuk blog akak ni, perghh dah makin canggih layoutnye hehehe..

    kak,hanis zalikha tu sapa ek??

    BalasPadam
  15. hik3,memang teruja la akak..one of the hottest/popular blogger in Malaysia...dapat bergambar pun jadila..lebih2 tak bolehla,Isteri always come first..hik3...

    Kesian jejai n sumi tak dpt..psst...akak tak sign lagi autograph untuk saya...

    BalasPadam
  16. Selamat tinggal semua..malas nak berblogging dah lepas nie..pasal melepas tak dapat jumpa Hanis Zalikha dan tangkap gambo..ahaks

    BalasPadam
  17. Ohhh Hanis Zulaikha :P

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  18. bro eriqazz kena counter kat sini.. entry berlawan2 npknyer..

    BalasPadam
  19. waduh2!!!..ni leh menambahkn kejelesan manusia2 sejagat ni..xpela, pasni wa dpt bgambo dgn akak pn dh cukup bersyukur..hehe

    BalasPadam
  20. mesti hanis lebih cantik dar gambar... suka tengok dia

    BalasPadam
  21. hehehehehh mcm2 hal ..

    sib baik x berebut

    BalasPadam
  22. Bergambar dengan hanis zalikah? Siapa yang nak tolak tuah? hehehe...

    BalasPadam
  23. si hanis zalikha nie memang menjadi idaman jejaka untuk amik gambar together2..... ;-p

    BalasPadam
  24. saya dapat no Hanis Zalika...haha

    BalasPadam
  25. manager!!! bila rina boleh jadi PA akak??

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers