OOO

Selasa, Disember 14, 2010

“Jipaban – My 2010 Santarina”.


Nuffnang telah memperkenalkan laman web membeli belah JIPABAN yang telah di lancarkan. Kiranya adik beradik ataupun anak syarikat Nuffnang juga ni.

Sekarang ni nak membeli belah sungguh senang. Tak payah lagi sibuk nak keluar dari rumah nak shopping. Shopping ajer dari rumah secara online. Kan senang, tak payah nak gi cari parking kat shopping komplex dan tak payah nak bayar parking yang mahal sungguh sekarang ni.

Tak payah nak harung jalan jem di Kuala Lumpur. Tak payah nak keluar lagi RM untuk mengisi minyak petrol yang ashik naik tak turun-turun. Bila dah penat shopping nak kena makan dan minum. Duit tu semua boleh di jimatkan dengan membeli belah di JIPABAN.

Di JIPABAN anda boleh memilih fashion yang update dan mengikut trend dengan harga yang sungguh perpatutan.


Setiap barangan di label dengan harga, saiz, warna dan penerangan barangan dengan tepat. Jadi senanglah anda memilihnya tanpa fening kepala. Kalau gi ke shopping complex pun belum tentu anda mendapat pilihan yang tepat kan. Kat sini lagi senang.

Cara pembayaran pun senang. Boleh membuat pembayaran secara bank transfer, credit card or PayPal, senang bukan.

JIPABAN telah menawarkan hadiah kepada ahli nuffnang yang bertuah sempena perayaan Krismas yang akan datang.


Oleh sebab itu akak telah memilih hadiah beg Contrast Bucket untuk hadiah harijadi akak yang jatuh pada 12hb. Disember yang lalu. Hadiahkan untuk diri sendiri.

Sebab apa akak tertarik dengan beg contrast bucket bag yang berharga RM96.09 ini?
  • Sebab saiz ni memang sesuai untuk di bawa bercuti. Teringin nak melawat anak yang sedang belajar di luar negara. Bolehlah akak bergaya bila menaiki kapal terbang. Senang nak masukkan hp, kamera, passport dan dompet.
Semuga impian dan hasrat di hati akan tertunai. Doakan akak tau.

Jomlah terjah dan register http://jipaban.com!
Untuk perkembangan terkini boleh juga follow di Twitter http://twitter.com/Jipaban
ataupun ‘Like’ it on Facebook at http://www.facebook.com/Jipaban

Untuk keterangan lanjut klik kat sini yer

http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/11/29/christmas-shopping-is-easy-with-jipaban/

14 ulasan:

  1. kak ina.. happy belated besday ye..
    ALL IN ONE
    semoga dapat hadiah tu

    BalasPadam
  2. Assalam kak, memang senang sumbat macam2. tp hati2, kalo kene rembat sekali harung hilang. jd backup awal2 letak rantai macam dak2 muda skrg.hehehe

    BalasPadam
  3. wah akak nak ke landen ke india nih
    nak ikut
    ehehehehheee

    BalasPadam
  4. hepi belated besday kak..dh lama sy x shopping on9 nie..mgkin dh blh start smule skrg..sbb kalo g shopping skrg ni pon xlarat nk jln lama2...

    BalasPadam
  5. hepi belated besday kak..dh lama sy x shopping on9 nie..mgkin dh blh start smule skrg..sbb kalo g shopping skrg ni pon xlarat nk jln lama2...

    BalasPadam
  6. salam kak ina..

    huii.. hepi belated birthday.. klu k.ina x gitahu dlm en3 nih, mmg smpi la sy x tau birthday k.ina.. huhuhu..

    semoga berjaya dpt hadiah dari Jipaban.. hohohoho

    BalasPadam
  7. moga berjaya kak..dan menang bergaya! huhu..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Ina

    alaaaa kak... dah lepas..
    tapi tak pa
    saya ucapkan happy belated besday
    moga didalam kelimpahan rahmat drp Allah

    Wassalam

    BalasPadam
  9. happy belated besday ye kak ina... :) semoga segala hasrat akan tertunai..

    BalasPadam
  10. happy belated birthday kak ina
    semoga terus berblogging
    harap-harap boleh jumpa kak ina kalau berpeluang
    bolehlah kita snap-snap pic hehehe

    BalasPadam
  11. hurmmm... kalau online payment tue link ngan maybank kan besh... huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers