Khamis, Disember 23, 2010

Sawan Kamera

Sawan kamera..
itulah boleh di katakan bila blogger bertemu blogger. Ayat yang di perkenalkan oleh blogger juga. Akak lupa sape dia?

Kenapa blogger jadi macam tu? Sebab masing-masing nak merakamkan kenangan sahaja. Manalah tau kalau nanti susah nak jumpa lagi.
Wartawan Zubir yang ada segmen pasal gossip artis kat
akhbar Berita Minggu.
Bila bloggers bertemu artis lagilah semua naik sawan. Tipulah sape kata dia jumpa artis dia tak hairan nak ambil gambar dengan artis tu. Kalau dia wartawan ataupun memang hari-hari jumpa artis memanglah boleh kata tak hairan.
Tapi akak ni bukan selalu jumpa artis. Bila dah jumpa kat pra tonton khurafat mestilah teringin nak ambil gambar bersama. Biarlah mak/pak enon kata kami ni giler trafik, gila glamour ataupun naik naikkan rating blog.

Sebenarnya niat akak bukan begitu. Kalau tak ada pun ambil gambar dengan artis pun alhamdulliah trafik blog akak dah okey dah. Dapat gak merasa duit BE tu. Tapi trafik akak taklah sebanyak Hanis Zalikha tu.
Acah ajer gambar untuk N3 gossip semalam tu. Akak sajer crop gambar mereka berdua. Kasi gempak sikit. Camtu gak Nabil kata kan..orang sekarang pandai teknologi. Boleh ubah macam-macam.
Datuk Yusof Haslam yang patut di jadikan contoh ..dari seorang konduktar bas
Seri Jaya sekarang ni telah menjadi seorang jutawan.
Tinggi betul Scha Al-Yahya. Lawakan riben kat atas kepala tu. Memang layak memegang watak sebagai seorang pramugari dalam ceria Awan Dania.
Bean Moreno yang telah beransur sembuh. Nampak gemuk sikit. Ramai lagi artis yang hadir seperti Mariani, Aimi Jarr, Datuk Mustafa Maarof, Tam, Raja Azmi dan Aziz M. Osman bersama isteri terbaru beliau. Ada lagi dah lupalah.
Tq ery akak cilok gambar. Liyana Jasmay ni kurus sangatlah.
Kalau berisi sikit lawa gamaknya.

Pasni kalau orang nak kata macam-macam tentang akak ..nak kata apa pun katalah ..janji akak happy. Janji suami akak tau apa yang akak buat.

28 ulasan:

  1. banyaknya begambar dgn artis..jeles2..dulu saya tak suka kamera tapi sekarang pntang nmpak

    BalasPadam
  2. KRU!!! xnah jmp face2face ngn diorg nih lg..

    BalasPadam
  3. erk....jeles2....nk gak...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    glemer gituuuuu

    Wassalam

    BalasPadam
  5. tangkap gambar dengan artis lain xpe lagi... tapi bila dgn maya n yusry... terasa amatlah jeles...

    *minat kat yusry... dulu2 teringin nak kawin dgn dia... hehehe

    BalasPadam
  6. sawan camera ek kak? hahah saya dulu sgt sawan ok terkujat2 lagik, la nih segan dah. haha..

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  7. akak,,boleh dapat sawan tahan gaban saya ni bila tgk gambar akak ngan Yusri dan Maya Karin tu...

    BalasPadam
  8. wah kak ina...tetiba ai jeles tau...uhuks.. :P

    BalasPadam
  9. nak jeles jugak..
    eh,apsal nak jeles..
    ekekekee..

    BalasPadam
  10. huwaaaaaa..bestnye kak ina..hehee..bilalah dpt jumpe akk ea..kak sumi, che arm, majah dan bunga, mia da jumpe da..xpe3..one day, akan jumpe jgk kite kan..ehehhee

    BalasPadam
  11. siyes glamer tu akak..me jeles hehehhe

    BalasPadam
  12. wow!! meletopsss... akak pun kira artis laa tu.. :)

    BalasPadam
  13. sronoknye kalau dah dapat kumpul ramai2 camtu,, bukan kata kamera, sudu pon bley berfungsi amek gambar..

    BalasPadam
  14. memang betul tue kak... sejak bergiat ngan blogging sure nak amik gambar2 menarik - untuk dikongsi ngan pembaca dan untuk koleksi peribadi....Kalau dah jumpa artis dalam events WAJIP la amik gambar together kan.... kenangan kata orang....

    BalasPadam
  15. alamak. best gilaaaaaaaaaaaa . semua artis khurafat ada! rugi rugi rugi tak pergi.

    BalasPadam
  16. Betul!Yang penting niat kita tu...Kalau nak pikir apa orang kata...issh tak idup kott???


    Wah kak ina,bgamba ngan Maya Karin lagik!*Jeles!*

    BalasPadam
  17. best nya kak..huhu kl kat mana akk tinggal yer?

    BalasPadam
  18. eh...

    perlu ke bergambar dengan bean he..23x

    BalasPadam
  19. wah besh nye kak , ramai artis akak dh snap .. lg jd mama razi ni ..

    zr pun leh di katagori sawan kamera kak.. wakakak tp bkn snap diri ku .. snap org lain ..

    BalasPadam
  20. syok la akk..byk preview movie akk dpt pegi...jeles nih..hehehehe...

    BalasPadam
  21. bestnyer...walaupun kak ina x bekerja tp ada je ektvt, jeles ai...

    BalasPadam
  22. wah meletop kak ina...terasa sungguhlah jelesnya...

    BalasPadam
  23. nak tengoookk citer tu nanti! =))

    BalasPadam
  24. kak ..org yg ngata,ngutuk tu jeles,sakit ati sebenarnya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers