OOO

Selasa, Disember 14, 2010

Teka dan Menang

Orang lain ashiklah buat giveaway (GA). Akak pun nak buat gak lah. Baru ajer dapat cek nuffnang yang ke 7.

Clue...atas RM100.00 dan bawah RM200.00

Kali ini tak dapat banyak pun. Tapi alhamdulliah gaklah sebab boleh cash out tiap-tiap bulan cuma bulan Julai ajer tak cash out sebab tak sampai RM100.00 pun.

K lah jangan banyak pot pet yer. Senang ajer nak dapatkan hadiah kat bawah.

1. Cuba teka berapa jumlah yang akak dapat bagi cek 7 semenjak 2 tahun register dengan Nuffnang/cek ke 5 bagi tahun 2010? Jawap bersama dengan sen sekali tau.

2. Kenalah jawab kat ruangan komen yer. Kat shoutbox tak di kira. Kalau idak camner akak nak tau kan.

3. Tekaan hendaklah tepat dan jikalau tiada yang berjaya akak akan pilih seorang peneka yang hampir dengan jumlah cek tu. Mestilah ada pemenang sebab akak memang ikhlas nak bagi giveaway ni.

4. Jika ada 2 orang pemenang yang meneka dengan tepat akak akan undi yer.

5. Tarikh tutup ialah pada 15hb. Disember 2010 pukul 12.00 tengahmalam.

Hadiah untuk seorang pemenang ialah :
1. Satu bekas kukis coklat chip berharga RM25.00
2. Sehelai t-shirt tm connect saiz L
Apa lagi tekalah cepat.

p/s banyak yang keliru yer..akak dah edit balik dah..teka cek satu ajer. Bukan 2.

92 ulasan:

  1. salam kak

    owh,kena teka k.ina punya lak ;)

    BalasPadam
  2. salam kak ina.. saya nk men teka teka..
    huhuh

    cek ke 7 RM180.. cek ke 6 rm130.. hehhehe..

    BalasPadam
  3. hari tu saye yang printkan cheque akak ni...
    RM171.20 sebenarnya...
    :)

    BalasPadam
  4. kak, nak cuba jugak..ermm..rasanya cek ke 7 ni RM175.35...

    BalasPadam
  5. farra nk teka.. cek 7: RM188.25 cek 6: RM95.35

    BalasPadam
  6. rm165.45

    http://blogmacammacamada.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. saya nak teka jugak..erm rm 199.99

    BalasPadam
  9. waaa ada cookies

    yg yong order akak da pos ke yer?

    BalasPadam
  10. saya pun nk try cuba test gak

    Jumlah Cek = RM 173.55

    betul ke salah, cek pun tak taula kak.cek hentam je tuh..ngeh3

    BalasPadam
  11. cek ke 7: RM 177

    cek ke 6: RM 88


    hehhehehhe...ok la tuh akak..saya satu sen pun tak dapat lg...heheheh

    BalasPadam
  12. Saya nak teka jugak...

    RM 168.79

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum Kak Ina

    Bismillahirahmanirohim.....
    RM177.10

    Wassalam

    BalasPadam
  14. Akak, saya rasa Cek ni bernilay RM135.oo
    hahah

    misterlAl
    lAl

    BalasPadam
  15. nak teka juga
    cek 7: RM157.75 cek 6: RM134.35

    BalasPadam
  16. nak join gak.

    cek ke 7 - RM 179.95

    BalasPadam
  17. check ini mesti berjumlah RM175.50 kannn...

    BalasPadam
  18. nak teka gak kak...nak cookies nak cookies hehehehe....

    tekaan saya = rm 170.10 hehehe

    BalasPadam
  19. Uihh..nak biskut tu..hehe..nak teka gaklah

    Cek 6 - 164.73
    Cek 7 - 189.75

    BalasPadam
  20. blogwalking kat sini..tibe2 jumpe teka teki lak...nk cuba nasib bley...
    cek ke-6 RM170 & cek ke-7 RM185.

    BalasPadam
  21. hai. saya pun nak teka jugak.

    rasanya cek 7 tuh dalam rm175.25. ehehe

    BalasPadam
  22. nak try gaklah

    saya rasa cam hampir2 rm200.
    jawapan saya -RM187.50

    BalasPadam
  23. takpaham..kene teka 2 cek ker?? huhuh

    sumi nak teka..sbbbak dpt kan cookieshahahah..

    RM189.80

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  25. nak mencuba nasib....cek ke 7 bernilai RM165.35

    BalasPadam
  26. Ina... nak teka lah...mana tau dpt makan kukis free...hehehe

    RM195.20

    BalasPadam
  27. salam kak..

    sy nak teka..

    RM 175.20..

    fuh kanan, fuh kiri.. hohoho

    BalasPadam
  28. Leen mau teka gak

    cek ke 7 RM185.. cek ke 6 rm135.. hehhehe..

    BalasPadam
  29. Ms Sunsweetz pun nk teka juga

    cek 7: RM178.25

    BalasPadam
  30. nak cookieeeessss..... hihi

    tekaan saya ialah RM171.20

    BalasPadam
  31. salam kak ina...

    nak mencuba nasib jugalah... hehe..
    saya teka...

    RM167.55

    BalasPadam
  32. far_east nak teka jugak.....

    rm 165.35

    BalasPadam
  33. Kecik nk teka gak eyh kak..

    Rm139.90..
    Pkai tembak je ni...

    Hik3...

    BalasPadam
  34. ok nak try nasib je ni..hehe
    RM 109.32

    BalasPadam
  35. saya pun nak main teka2 gak ler..mane nak tau...untung2 leh menang hihihi

    RM 174.00

    BalasPadam
  36. nak try luck jugak laaa...!
    RM181.65

    BalasPadam
  37. hmmm...saya teka RM 142.45...mengikut kata perut saya yg nak cookies akak. hehehehe

    yg BlogLarian tu, sorry ye kak pindah rumah. ada org jeles tgk kami dok 1 umah ngan Kak Ina. hehehe

    BalasPadam
  38. nak teka jugak

    tekaan saya RM152.25

    BalasPadam
  39. sedapnya cookies..
    nak teka RM175.35

    BalasPadam
  40. nak teka juga ye Kak Ina..
    RM 176.54

    BalasPadam
  41. wah..

    besnye hadiah..

    syu nak teka jgk la..

    Rm135.60..

    BalasPadam
  42. nak teka jugak...sebab nak biskut kak ina..ekeke


    RM181.89

    terima kasih..)

    BalasPadam
  43. sy teka kot sama dgn status sy skrg oppsss...hahaha pecah rahsia.

    RM119.23..

    err..boleh cuba byk kali ke kak?

    BalasPadam
  44. bab adiah ramai je komen eh.. har har har..

    sy teka 135.56

    BalasPadam
  45. setelah dicongak dan diambik kira jari2 kaki dan tangan ..
    eden toraii..

    RM 135.56

    BalasPadam
  46. tetiba rasa rajin lak nak komen :p

    saya teka rm177.43

    BalasPadam
  47. Salam.. Kak Ina, Nur nak cuba boleh tak?

    Nilai cek tu.. RM173.05

    BalasPadam
  48. RM139.98

    tue tekaan saya kak...

    kak contest yang saya buat hari tue saya maybe extend lagi...

    sorry kak xbubuh lagi iklan akak

    BalasPadam
  49. cookis punya pasal, matjoe nk teke gak

    rm178.25

    BalasPadam
  50. Kak Ina,
    Umar ngan Acid nak try juga..

    Rm165.53

    BalasPadam
  51. Kak Ina , saya comment untuk entry ini kena ada approval before publish la.
    kantoi semua yang orang teka.
    tak thrill kot.

    tapi saya tetap nak teka teki gak la..

    RM178.55


    Ok, muktamad!

    BalasPadam
  52. terima kasih yang sudi teka..lama lagi tarikh tutup..

    BalasPadam
  53. Nak teka jugak !

    RM 123.45 ;p

    BalasPadam
  54. Salam Kak.Hehe.Lama dah tak jenguk blog Akak ni.Ok, saya nak teka ye. RM188.85..Baru ada 'ong' :)

    BalasPadam
  55. saya teka RM124.57

    http://karismaizzah.blogspot.com

    BalasPadam
  56. lupa lak nak teka,hehe erm rm139.5

    BalasPadam
  57. Salam kak,

    nak cuba jugak..ehehe

    Rm 137.20


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  58. salam kak ina

    um manje teka rm 158.00

    BalasPadam
  59. hah,, ni yg last dtg teka,,

    rm148.60

    BalasPadam
  60. Salam kak. Aiseh, boleh saya tak perasan yang akak buat GA ni. Nasib baik akak link pada entri Gembira Rasa Hati tadi, tengok jam, sempat lagi ni sebab tengok ada hadiah kukis tu. Nyum2. Baby lapar :p

    Tanpa membuang masa, saya teka ya:
    RM 178.90 :D

    BalasPadam
  61. salam kak ina, teka kali ke 2..yg pertama cancel..

    RM 173.87

    tq

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers