OOO

Isnin, Disember 13, 2010

Terima Kasih Encik Mazidul Akmal Sidik

Semalam baru ajer buat N3 pasal Mazidul Akmal Sidik intai blog akak. Pagi tadi bila check kat ruangan komen , beliau sudi komen kat bawah N3. Rasa bangga jap dan terharu sebab beliau sudi nak tinggalkan komen. Kan Mazidul ni orang fofolur.

Ingatkan orang fofolur malas nak blogwalking . Rupernya beliau tak sebegitu. Rajin gak nak gi ke blog akak yang biasa-biasa ajer ni.

Sebab akak ni taklah sefofolur Maher Zain, Justin Beiber, Lee Min Jo (artis Korea) , Arwah Din Beramboi, Adam Lambert dan Paul Tan.

Akak taklah secantik Hanis Zalikha, Luna Maya, Lady Gaga ataupun Siti Nurhaliza tapi Mazidul Akmal tak pandang tu semua. Baguslah camtu.

Alhamdulliah pagi ni tenguk blog akak dah tersenarai dah dalam senarai Sahabat Bloggers di blog beliau.

Terima kasih buat Encik Mazidul Akmal . Memang tak sangka blog akak melepasi syarat yang beliau berikan. Tenguk kat ruangan komen ramai betul yang berharap dapat termasuk dalam senarai sahabat bloggers. Sape yang tak nak di linkkan di blog orang fofolur. Semua nak kan..jangan nak tipu.

Oh yer.. Hari Sabtu ni ada gath dengan beliau. Siapa yang nak hadir di persilakan.

Akak kena minta kebenaran dari suami akak. Kalau beliau benarkan, insyallah akak akan datang.

27 ulasan:

  1. salam kak

    waa,bestnya tahniah...patutla geng2 akak buat n3 ni

    BalasPadam
  2. wa kak! besh ah pasni ek.mesti lebih ramai follower~

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina..!! saya pun dpt juga mencelah..tp kecik jer rasa sbb masih dlm kategori newbie yg serba tak tau..

    BalasPadam
  4. tahniah kak...lepas ne leh jadik fofular jugak lerrr akak kann ;)

    BalasPadam
  5. wow.... lepas ni akak makin popular la.... tahniah kak...

    BalasPadam
  6. wah nanti mesti dah jadi lebih popular :)

    BalasPadam
  7. kakina: bestnyer dpt bergambor dgn Hanis Zalikha.....

    BalasPadam
  8. mesti kak ina lebih popular pasni..

    BalasPadam
  9. dia nak ajak akak jadi pengacara 999 kut..hee

    BalasPadam
  10. wah akak..bestnyer..makin ramailah tali barut akak.hehe :)

    BalasPadam
  11. salam kak ina.. :)
    rasenye bukan atas fakto cantik @ tak cantik yg buat blog pemes mcm pisang goreng panas....tp sbb isi..blog akak ni dahla best pastu sedap plak tu sbb byk tunjuk makan2..hehe!

    BalasPadam
  12. wow kak ina..abang motak mazidul terjah...weeeee...

    BalasPadam
  13. Wahh caya laa kak.. Tahniah..tersenarai.. Kak Ina pun dah glamer gak skrg. Kiranya dah Otai kan.. :)

    BalasPadam
  14. wah, bestnya kak..kalau aka gi..ryna tumpang tgk gambo jer..

    kak, cantik di hati dan di masakan..hehe..

    BalasPadam
  15. Tak semua orang pandang kecantikan semata2. Macam suami, di hati dia, si isteri nya lah yang paling cantik. Air tangan isteri nya lah yang paling hebat. Hehehe. Tak gitu, kak? ;p

    BalasPadam
  16. siap gelak tu :) fuh. memang otai la dia.

    sblm ni saya risau nak g ice room sbb tak jumpa loga n sijil halal dia. tapi tu kedai kat bangi ni. tak tau la kalo dia bergantung pd owner lak

    hmm...musykil.

    BalasPadam
  17. hurmm.... sempoi gak kan kalau dapat jumpe si madzidul secara LIVE....;-p

    BalasPadam
  18. Salam kak Ina...waaaaaaaaaaa semakin fofulerr k.ina nih...tahniah laa..keep it up k.ina cayang..hehe

    BalasPadam
  19. sy pon dpt link tu kak ina..ni sume entri kak ina semlam..heheheh..tq kt k.ina!

    BalasPadam
  20. Tahniah kak ehh...
    semoga suksess sokmo...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers