OOO

Isnin, Disember 20, 2010

Wonderla Water Park

Yana and the gengs kalau bosan selalu pergi ke tempat-tempat yang boleh menghilangkan stress macam ke Bangalore walaupun perjalanan nak ke sana mengambil masa berjam-jam.

Mereka sanggup sebab kat tempat belajar tu tak ada yang menarik sangat pun. Sekarang ni kadang-kadang mereka bawa pulak juniors mereka jejalan. Dan selalunya dapatlah makan free di belanja dek juniors yang rasa terhutang budi sebab senior mereka sudi bawak mereka gi jejalan jejauh.

Dulu pun Yana kena macam tu juga. Biasalah tu kan.
Kali ni mereka gi pulak ke tempat hiburan yang di panggil Wonder la mengambil masa 1 jam dari Bangalore.
naik bas ke WonderLa
Kenalah beli tiket dulu
Macam biasalah ..kena beratur kan
jejalan sambil jamu mata
jom tenguk apa yang ada di wonder la..macam luas ajer kawasan ni
lebih kurang cam kat Genting tu kan..yang berdesup naik dan turun..
luruh jantung dibuatnya

janji happy
pusing-pusing ni macam kat Cosmo World di Times Square
dah nak balik dah kot

Sedikit info mengenai WonderLa (mana tau kot nanti ada anak ker..saudara mara belajar kat area Bangalore lehlah suggest tempat ni)
WonderLa, which is nestled between the picturesque hillocks near Bidadi on the Bangalore-Mysore highway, around 30km from Bangalore, is one of the largest water park in the country. It has come up on 82 acres of land, of which 45 acres is exclusively for land- and water-based rides.
The place can be ideal for spending weekend with friends or children. Different kinds of rides are available here which have been categorized under two broad heads: Dry Rides and Wet Rides.

Kalau nak tau lagi klik

17 ulasan:

  1. eh... mak... mak sihat hari nie he..23x

    BalasPadam
  2. fuuu, ingatkan typo error tadi... wonderla....

    BalasPadam
  3. salam kak ina.
    nampak seronok sekali wonder la tu. yana study kat bangalore, baru teringat, kawan baik kakchik baru saja balik dari sana. dia temankan suaminya yg ada urusan di sebuah universiti kat situ. katanya bangalore agak bagus berbanding delhi. barang2 pun murah kat situ. bertuah juga yana dpt study kat bangalore.

    BalasPadam
  4. wah.. bestnyer anak kak ina.. sambil blajar, sambil jenjalan.. bertuah sesangat.. hohoho

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. salam kak;
    best gak kan kak ada tempat macam nih boleh gak release tension sesekali leh gak si yana jenjalan wit the geng...

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Ina

    bila kak ina nak kesana
    boleh ikut...he he

    Wassalam

    BalasPadam
  8. WAH WAH WAH...
    PENING MUNTAH NANTI MAIN PUSING2 NIH.. HEHEHE

    BalasPadam
  9. ni theme park mcm genting yer
    kak ina--psl mixer tu, me tak sure sbb tak pernah survey..kalau me terjumpa, me tlg tgk harga yer hehheeh

    BalasPadam
  10. siapa tu kak ina..anak kak ina ek..

    BalasPadam
  11. sy br kenal akak..yana tu ank akak yerk..jauh snggh dio blaja..bagus2..jauh berjalan,luas pengetahuan.. :)

    BalasPadam
  12. Ada taman tema rupanya....bas2 diorang pun nampak canggih gak tue...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers