OOO

Jumaat, Januari 14, 2011

Apa Kata Duta Terbaru Kukis Akak

Hari minggu lepas kan akak dah cerita yang akak jumpa seorang blogger kat Tesco Manjalara..ala yang oder kukis 3 bekas tu.

Bila dia review kukis akak terasalah sukanya. Biar orang sendiri yang bagi pendapat tentang kukis akak ni. Kalau akak sendiri puji kang orang kata macam masuk angkat bakul sendiri..kan...kan...kan...
Terima kasih yer Ella sudi jadi model tak berbayar. Kalau nak baca silalah klik

Oh yer Ella ada buat GA tau. Hadiah lumayan..akak pun nak join juga..insyallah..
Jomlah terjah kalau nak tenguk syarat-syarat dan hadiah yang best sungguh..

13 ulasan:

  1. Bila namaku diseru, dgn serta merta sampai sini. Hihi ..

    Tq akak, promote ella kat sini*hihi*
    Anyway kak, hasrat nak bwk kukis tu balik kg tinggal impian semata-mata sbb dah habis 1 stgh bekas. Minggu depan nak order lagi la kak. Boleh kan??

    BalasPadam
  2. huhuhu...kak ina...semakin hari semakin teringin saya nak merasa...camne nak oder ni kak?

    BalasPadam
  3. fuh lebih sedap dari chipsmore gamaknya ni:)

    BalasPadam
  4. kak, kalau order biskut dengan akak, akak hantar ke kena gi ambik kat umah..berapa biskut akak satu bekas?

    BalasPadam
  5. boleh kalahkan pamos amos macam ni..ehehe! :)

    BalasPadam
  6. melelah air liur da ni. woah, nak juga. hehe

    BalasPadam
  7. siyes me teringin ni..bln april yer kak hehhehhe

    BalasPadam
  8. wah bagus betul bisnes kak ina sekarang ni ya.

    BalasPadam
  9. cookies kak ina memang sedap!saya dah rasa...bukan takat kukis banyak lagi makanan yang korang belon rasa tapi saya dah rasa memang sedap!hahaha sila jangan dengki!

    BalasPadam
  10. Owh. Bean bodek Kak Ini nak cookies free la tuh.. :p

    Hehe. Btw esok Om Nom Nom kita jumpa okeh. Hehe


    Terbaru > The Maxis Om Nom Nom Race > If I Were the Green Hornet > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    BalasPadam
  11. blik m'sia kna order ni..kak.......tungguuuuuuu ye.....

    BalasPadam
  12. :) :) :)
    all the best hari ni
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited">mknace unlimites

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers