OOO

Sabtu, Januari 08, 2011

Ayam BBQ Lagi

Cam biasa setiap minggu buat resepi camni. Selalunya hari Jumaat. Kali ni akak letak mentega sikit. Rempah bbq ni akak beli kat Pasar Tani Taman Melawati.
Macam biasa akak suka jenama kacang panggang yang ni..yang lain kuranglah..
yang ni mestilah ada
nampak sedap tak? kalau nak tahu resepi..klik kat label ayam yer. Tak rajinlah pulak..gambar ni dah ambil lama..sebab banyak sangat gambar kat folder boleh tak perasan kat mana.

10 ulasan:

  1. tak pernah buat lagi ayam bbq ni, leh cuba nanti kan kak ina...

    BalasPadam
  2. woo ada juai eh rempah dia, bee guna rempah biasa jer..hikss

    BalasPadam
  3. semalam pun makan kat BBQ Chicken wangsa walk....sedap & boleh tahan harganya

    BalasPadam
  4. banyak sangat gambar kat folder?
    hehehe... kalau kak ina print satu satu tu, mesti penuh 1 bilik dgn album jer ;)

    BalasPadam
  5. salam kak ina..happy anniversary kak..terlepas plak n3 akak yg tu..sedap kek akak tu wlpun tersilap tulis..:))

    BalasPadam
  6. siyes nampak shedapp!!! teringin nak jumpa kak ina--nak rasa mskn kak ina hehhehe sambil beli kukis--aci tak :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers