OOO

Ahad, Januari 23, 2011

Bergossip dengan Pelakon Liyana Jasmay


bersama blogger kak melarang
Seronok dapat jumpa lagi dengan Liyana yang peramah sungguh. Tak sombong dan bila di ajak bergambar tak tunjuk muka kekwat. Siap salam dan cium tangan akak..wah bersopan santunlah ..sape yang dapat jadikan menantu tentu bestkan.

Liyana telah pun menjadi duta Maybelline selama 3 tahun. Beliau hadir di pelancaran mascara terbaru Maybelline The Magnum Super Filem Volum'Express di The Bee Jaya One Petaling Jaya petang tadi.


Bila akak tanya Liyana..
betul ker bercinta dengan Syamsul?
tak lah auntie tu gossip ajer.Takutlah kawan orang anak orang kaya ni.
Kenapa
?
Susahlah!!! (mungkin ada sebabnya cuma Liyana ajer yang tau)
Camner dengan Aizat pulak?
tu pun kawan baik saya auntie..
pergi tak tenguk dia buat persembahan minggu depan?
Insyallah pergi..suka dengar Aizat menyanyi
Jadi janganlah percaya semua gossip tentang Liyana bercinta dengan Aizat dan Syamsul tu yer. Semuanya propa ajer.


Tak dietlah Liyana ni. Liyana makan apa saja. Tapi body maintain. Semuga Liyana berjaya di dalam karier dan semuga sukses selalu di bidang seni yang beliau minati.

PROFIL

NAMA PENUH: Liyana Jasmay
PANGGILAN: Liyana atau Nana
TARIKH LAHIR: 28 Mac 1988
USIA: 22 tahun
TEMPAT LAHIR: Kuantan, Pahang
STATUS: Bujang
KERJAYA: Pelakon, model, penyanyi
ANUGERAH: Pelakon Wanita Terbaik, Festival Filem Malaysia ke-22
FILEM: Castello, Syaitan, Papadom, Histeria, Kami The Movie, Malaikat Maut, Gadoh, Pisau Cukur, Duhai Si Pari-Pari, Niyang Rapik, Histeria, Misteri Jalan Lama, Khurafat & Senjakala
DRAMA: Kami, Cinta Si Rempit, Laila Sari, Puaka Niyang Rapik
ALBUM: Aku Tak Percaya Cinta


24 ulasan:

  1. cepatnya kak ina update..sempat lagi bergossip tu..caya lah kak..cam reporter

    BalasPadam
  2. bestnyee..arghhh liyana jasmay..ruginyeee xdpt jumpe dia..hahaha

    BalasPadam
  3. kak inaaa... nak saiiinnnnnnnn....

    BalasPadam
  4. cepatnya akk update,caya la akk...tq tangkap gambar kita td...

    BalasPadam
  5. lupa nak cakap kita copy ya gambar kita bertiga dengan liyana td.

    BalasPadam
  6. eh, muda lagik ek liyana tu...

    BalasPadam
  7. ingatkan betul dia bercinta dngan shamsul..klau betul apa salah nya.sama muda..sama sepadan..

    BalasPadam
  8. hehehe... sempat berborak rupanya

    BalasPadam
  9. besnye dpt jumpa liyana jasmay..
    hehe~

    BalasPadam
  10. KELASSSSSSSSSS kak ina!Dapat interbiu LJ tuh!^_^

    BalasPadam
  11. kak ina

    ayu pun suka dgn liyana

    ingat dia bercinta sgn shamsul..hehehe

    BalasPadam
  12. sgt comel liyana ni :) babyface :)

    BalasPadam
  13. Uihh..glamer tuh kak..cayalah..

    BalasPadam
  14. salam kak

    wah peramah jgk dak liayana ni ye.. siap akak kuor kan soklan cepumas lg ye hehehehh

    BalasPadam
  15. bestnye dpt jmpe dia.rugi plak rs sy xpg smlm.dpt gak invitation tp xdpt pg sbb ade hal.

    BalasPadam
  16. bestnya akak dapat jumpa LJ hehehe..Macam-mana akak join event ni??

    BalasPadam
  17. waaa kak ina..kelesssssssss..

    BalasPadam
  18. tengok dia nie live sure cute miut kan..... tengok background tu macam event maybelline je ... betul tak ?

    BalasPadam
  19. adore liyana jasmay :DD
    dye comel sngat kn..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers