OOO

Sabtu, Januari 22, 2011

Dapat cek Nuff ..Ingat nak buat contestlah

Alhamdulliah dapat cek ni awal bulan lepas, tapi tak jumpa gambar..luper letak gambar cek ni kat mana.

Oleh sebab akak dapat banyak (bukan eksyen dan bukan banyakpun...tapi kira banyaklah juga bagi suri rumah cam akak...tapi mana boleh lawan dengan blogger fofolur yang lain cam redmummy tu) tapi alhamdulliah gakkan sebab bukan senang nak dapat banyak ni untuk sebulan.

Walaupun ada pasang surut RM setiap bulan akak redha ajerlah. Banyak sedikit bukan ukuran tapi kepuasan berblog itu penting. Sebab tu akak nak agihkan sikit rezeki yang akak dapat ni. Tanpa anda semua siapalah akak di dalam dunia blog ni kan.

Sebab anda yang sudi menjenguk ke blog akak walaupun bukan setiap hari pastu sudi menjadi followers sehingga mencecah ke 1000 lebih dan sudi memberi komen membuatkan akak lebih bersemangat untuk update blog. Terima kasih semua.

Akak ingat nak buat contestlah..tapi tengah fikir apakah cara,syarat dan hadiahnya.Kalau boleh tak nak susahkan peserta kena tampal banner contest, suruh jadi follower dan nak tag orang.

Akak tak suka paksa orang dan tentu orang pun tak suka di paksa. Sebab tu akak jarang nak masuk contest kalau ada syarat camtu. Jangan marah yer..tu bagi pendapat akak. Mungkin orang lain suka. Takkan nak suruh teka lagi ek..tak bestlah pulak.

Kita buat cara yang lain pulak..ada idea tak?

Tungguuuuuu yer..

25 ulasan:

  1. congrats kak ina
    lumayan tu--side income utk sebulan :)

    kalau nak buat GA simple, yg lucky draw based lah
    kalau yg susah sikit, creative entry
    kalau yg teka2 konpem me tak menang sbb tak reti teka hehhehe me tak pernah lagi menang apa2 contest yg teka2 :p

    BalasPadam
  2. hehehe, buat la contest akak. nanti saya masuk...

    BalasPadam
  3. wah.. bestnya dpt duet!! hehe
    kak ina nak wat contest? lame tak join contest lam blog ni.. ingat nak mencuba nasib la jugak nnt .. Hee..

    BalasPadam
  4. wah..lumayan tuhh..meh buat kontest sapa menang dapat Ayam panggang satay..hehe

    BalasPadam
  5. Tahniah kak.. Dapat side-income.. Buatlah contest yg mudah2 ye, ada masa Nur pun teringin nak join contest Kak Ina ni.. :)

    BalasPadam
  6. congrates..!! tahniah...
    nak buat contest yea..?
    buat contest ape2 event bulan dua yang akan datang ke... hehehee

    BalasPadam
  7. wah..
    besnye..
    thniah ye~!

    wat simple GA je..
    tgglkan URL blog kat n3..

    pastu wat lucky draw guna random.org..

    BalasPadam
  8. kak ina, buat contest "saya masak cara kak ina kl"...maknaya setiap peserta nak join kena try salah satu resepi yang pernah kak ina post kat blog....den tunjuk kan gambar masakan dan komen sekali. pemenang berdsarkan inisisatif bukan berdasarkan kecantikan rupa masakan...huhu

    BalasPadam
  9. salam kak ina.....

    seronok yer dpt duit ni... extra income yg x payah penat2 wat extra keja......

    btw.... org jauh leh join tak contest ni... hehehe

    BalasPadam
  10. alhamdullilah..rezeki kak ina dan anak2..
    kak, ayu setuju bab jgn paksa bubuh banner, tag dan lain2...adeh...ponat gitu
    tapi kalau dah syarat..nak buat mcm mana kan

    kak...buat yang lawak2 eik..jgn suruh pulak edit pic atau lain2 edit..ayu tak reti perisian edit2..

    BalasPadam
  11. tahniah akak..best tu....
    aishah kat KL skrg tp tak sempat call sesape...dtg semalam tpkan ari nih lepas selesai urusan suami terus balik...rindu sama akak ler...

    BalasPadam
  12. betui kak bee pun tk suka sgt contest mcm2 syarat nih..tp kawan buat join aje...hehee....cpt2 buat kak..tk do idea lah!

    BalasPadam
  13. huhu... cayalah kak... teruskan usaha.. :)

    BalasPadam
  14. happy kan bila dapat cek nuffnang tiap2 bulan...... anyway apa kata giveaway untuk 10 blogger yang buat blog review pasal blog akak

    BalasPadam
  15. boleh kira ngan jari berapa contest yg wati penah join, kali ni kalau boleh nak join banyak2 contest....hehehehe

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum Kak Ina

    tahniah
    hebat kak kita ni

    Wassalam

    BalasPadam
  17. bertuahnya badan kak ina.., rezeki tu..! buat apa2 pasti ramai yg ingin mencuba nasib..! bila ler nk merasa cookie akak tu ek..? hee..

    BalasPadam
  18. kak ina..buat contest macam ni...

    masak apa2..pastu amik gambar sipi2 je..

    then soh readers teka nama masakan..ahaks!

    konpem AIM tak menang- daku x reti men teka2 ni...hihiii

    BalasPadam
  19. bilalah nk cashout duit bnyk2 cam akak..huhu..tahniah kak

    BalasPadam
  20. salam kak,

    saya suka klu akak wat contest gambar cam contest raya dulu tu...

    tp sy suka klu akak wat contest gambar yg memberi makna mendalam... klu org tgk akan memberi kesedaran, pengajaran, ilmu baru, mengembalikan kenangan dsb.

    cam contest gambar akak baru ni, sy tgk akak byk memilih pemenang yg menghtr gambar yg mempunyai dialog yg lawak2 je tp ada yg tk memberi kesan jangka panjang pd org yg melihatny (maaf kak, hanya pandangan jer, jangan marah ye kak)

    ini pandangan je... takut akak tersalah tafsir sampai wat entry lak, hehehe...

    tahniah kak, byk dpt duit nuffnang...

    BalasPadam
  21. salam kak...alhamdulillah..lumayan tu..tahniah! :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers